Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Tosi

Ogród Tosi

gierczusia 19:41, 05 sie 2013

Podejście chirurgiczne nader mi się podoba ... Ale buka szkoda . Jest śliczny... Tzn. Miał być śliczny ... Ja też non stop walczę z bukiem jak nie robaki , to inksze pieroństwa ...
gierczusia 19:43, 05 sie 2013

Pocieszyłam się ,że nie tylko ja niewiele robię w ogrodzie i już miałam wyrzuty sumienia ,że się tak opinkalalam .. A tu czytam ,że też zwolniłaś .. Uffff.. Od razu mi ciężar z serca spadł .. Było słychać ???

A tak poza tym .. Może kiedyś wpadniesz na kawę ??
atena35 21:19, 05 sie 2013

gierczusia napisał(a)
Podejście chirurgiczne nader mi się podoba ... Ale buka szkoda . Jest śliczny... Tzn. Miał być śliczny ... Ja też non stop walczę z bukiem jak nie robaki , to inksze pieroństwa ...

Taki amerykaNski Kij z nim, będzie nowy ładniejszy
atena35 21:22, 05 sie 2013

gierczusia napisał(a)
Pocieszyłam się ,że nie tylko ja niewiele robię w ogrodzie i już miałam wyrzuty sumienia ,że się tak opinkalalam .. A tu czytam ,że też zwolniłaś .. Uffff.. Od razu mi ciężar z serca spadł .. Było słychać ???

A tak poza tym .. Może kiedyś wpadniesz na kawę ??

Było słychać było
ale przy tych upałach to chyba wszyscy zwolnili, a poza tym ja właściwie skończyłam zakładanie ogrodu
aaaaaaaaa hahahahaha sama zaczęłam się śmiać jak tylko to napisałam

Na kawę? Na mrożoną chyba
polinka 21:28, 05 sie 2013

Tosiu ja jakieś 3 tyg. temu stwierdziłam, że skończyłam zakładanie ogrodu na ten rok. Kilka dni temu poinformowałam mojego M., że trzeba jeden kąt w ogrodzie zmienić, troszkę dokupić, troszkę przesadzić
Stwierdził, że zwariowałam
atena35 21:30, 05 sie 2013

polinka napisał(a)
Tosiu ja jakieś 3 tyg. temu stwierdziłam, że skończyłam zakładanie ogrodu na ten rok. Kilka dni temu poinformowałam mojego M., że trzeba jeden kąt w ogrodzie zmienić, troszkę dokupić, troszkę przesadzić
Stwierdził, że zwariowałam

Polinko u mnie te same podejrzenia
atena35 21:35, 05 sie 2013

polinka napisał(a)
Cześć Tosiu Jak tam Twoje róże? Moje przekwitły a teraz zawiązują nowe pączki Dajesz im jakiś nawóz?

W ferworze tematu wiekowo-dzieciowego nie odpisałam:
Chopiny już mają nowe pączki i przyrosty, chyba zakwitną
Nawóz do róż kupiłam, ale stoi na półce, ale powtarzam "kupiłam". Z tym nawozem u mnie to jak z kremami, kupuję

Ku mojej uciesze i zdumieniu ponownie kwitnie też Dama NN, kupiona tak sobie na święto róż
gierczusia 21:44, 05 sie 2013

... Zakładanie ogrodu zakończone .... Czy Wy wiecie illlle razy ja to już przerabialam ??

A kawa może być mrożona , owszem
gierczusia 21:45, 05 sie 2013

Nawozy i kremy to też moje ostanie nabytki ... O roślinkach nie wspomnę ..,
Madzenka 23:22, 05 sie 2013

Tosia hortensje miodzio, tygryski lubią to najbardziej
Szkoda tego buka... a ja placzę po moich wisniach.....
Na sypanie róż nawozem juź trochę późno....