Wianek taki, to tylko u Rumianki...ja jestem wypalona, a może bardziej zmęczona, nic mi się nie chce, ale lubię każde wiankowanie...śliczny bukiecik...ja dostałam tulipanki w tym kolorze
Sliczny wianek...miałam iśc po mech do mojego lasu ale nie mam kiedy....teraz późno wracam, rano gonie, w wekend przyjeżdzają dzieci...no nie mam kiedy.......
Doniczkowe kompozycje tez fajne, mus upolowac stokrotki, w marketach juz powinny lada dzien sie pojawiac.
Dzisiaj rozpoczynam pleść wianek wiosenny. Po drodze ucięłam gałęzie, kwiaty już mam.
W ogrodzie wycięłam zmarznięte turzyce, nie wszystkie, ale większość. Czuć wiosnę, bo zakwitły przebiśniegi na ulicy, a u sąsiada już prawie przekwitają.
Przemku pamiętam Twoje donice z tamtego roku, wiem, że w tym roku będzie jeszcze więcej tak, no właśnie święta
Oby tylko nam pogoda nie zrobiła na święta psikusa. Teraz to już tylko wiosna
Wiosna jednak nie zapomniała o Twoim ogrodzie
Kompozycje w donicach piękne Ja wszystkie swoje mam obsadzone tulipanami wiec na efekt trzeba będzie jeszcze poczekać
Wianek na drzwiach widzę że już świąteczny Jeszcze 3 tygodnie i świętujemy
Pozdrowienia zostawiam
Z dekoracjami też w lesie jestem... 4 bratki i doniczka z ciemiernikiem wsadzona w trawy się nie liczy Muszę koniecznie przejechać się na giełdę, tylko nie mam kiedy... Wolę się wyspać