Co jakiś czas czytam, że w sobotę 10-tego sierpnia jesteś służbowo w Stargardzie. A to oznacza, że potem prywatnie u mnie https://www.ogrodowisko.pl/watek/3535-u-jotki-z-kasia-bawarska-plotki
Przerwajac na moment temat hydrozagadki i przepraszając , że tak na watku Marzenki (swojego sie jeszcze nie dorobilam ), ale jaka trawke polecilibyscie do cienia i zeby nie byla za wysoka , tak do 50-60 cm ?
A co powiecie na 03.08 na kawkę?
hahaha wariaty
Hehehe, padłam to już chyba Madżenka woli wysokie zużycie wody
Czytałam o planie naprawczym, ale to chyba nie ten wątek.. byłam rano przed pracą, poczytałam, a teraz prawie 60 postów do nadrobienia, nauka szybkiego czytania by się przydała tak czy siak zawsze tu przyjemnie i miło, nawet jeśli dyskusje okołoogrodowe , a może przede wszystkim dlatego Konstancji sprawozdawczość jest nie do podrobienia, kilka zdań i gęba się uśmiecha od ucha do ucha Buziam wieczornie
Tempo wątku jak formuły 1 A będąc w temacie to dobrze, że do podlewania mam studnie chociaż za napełnienie basenu strzeliło ponad 100zł. Ahh ten ukochany kraj, podstawowe rzeczy pochłaniają majatek, a gdzie tu inne koszta utrzymania i oczywiście przyjemności....
U mnie 3 facetów co to mydła się nie boją, więc woda leeeciiii......a cyferki w liczniku śmigają.....ale lepsze to, niż mieliby się nie myć
ha ha ha jeszcze się śmieję Marzenko, mam to samo z synem, jest w stanie zużyć każdą ilość wody a do tego pod prysznicem śpiewa
Lilijkowo dla Madżenki
Uważaj, żeby z tego leasingu nie wróciła stuningowana o wnuka