Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Wieloszka"

Mój mały raj na ziemi :) 13:02, 10 sty 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Pewnie już "zmyknęłaś" do pracy, a ju tu dopiero dotarłam obejrzeć Twoje wspaniałe projekty!!! Qurcze, wszystkie mają w sobie to coś, ale po obejrzeniu po raz wtóry - głosuję za pierwszym Mam nadzieję, że wiosną szybko ruszysz z kopyta z realizacją, bo ja tu będę z zapartym tchem czekać Jak za długo poczekam, to się zatchnę

Wieloszka, wyłączyłam się, bo bym nic nie zrobiła, ale i tak mnie skusiło kolejne planowanie .....
no muszę przemyśleć wszystko, kupić materiały aby właśnie z kopyta ruszyć na wiosnę ! 'też nie mogę się doczekać
i nie utychaj ! tylko doradzaj
zajrzę do Ciebie wiczorkiem , bo teraz lecę na spotkanie .....
co za życie !
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 13:01, 10 sty 2013

Do góry
JulkAd napisał(a)
Pomachać przyszłam, zaległości może nadrobię, a....może nie , ale buziaki zostawiam

Julita, ja już nawet nie próbuję wszystkich zaległości nadrabiać - to nierealne
Macham do Ciebie i buziam
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 12:58, 10 sty 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Aguś na razie zima baaardzo łagodna więc okrycie nie potrzebne. Ale gdyby nadeszły duże mrozy to na twoim wygwizdowie w pierwszy sezon mogłoby jej zaszkodzić
Życze aby Ci wypożyczono czasowydłużacz i abyś wszystkie plany zrealizowała

Czasowydłużacz chętnie adoptuję NA ZAWSZE!!! A teraz to już naprawdę bardzo by mi się przydał, tak do połowy lutego
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 12:56, 10 sty 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)

acha, planiki masz!!! a o magnolię jak nic musisz dbać

No to dbam przecież Prawie co tydzień chodzę i sprawdzam jak się ma księżniczka (bo takiego specjalnego traktowania to tylko ona zażywa )
Planiki rysuję, jak lepiej się do rysowania przyłożę, to pokażę, bo na razie to nie ma co pokazywać
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 12:54, 10 sty 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)
Aga , ja wczoraj ją nawalam Scarlet... bo napisała mi na wątku, że "pomyślę o tym jutro"

Trochę poniewczasie, ale wszystko doczytałam To ja nawet częściej jestem jak Scarlett - uwielbiam myślenie o trudnych sprawach odkładać "na jutro"
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 12:48, 10 sty 2013

Do góry
Wieloszka, dziś dostałam niespodziankę...z 18 listopada, nie ja odbierałam polecony, więc nie wiedziałam co to....a to mandacik 300 jak Waligóra doniesie, kto jechał i 6 pkt karnych i 400 i bez punktów jak nie doniesie

kurcze, nie widziałam radaru, ale paparazzi radarowe foto mi strzeliło!!

a pędziłam wtedy na spotkanie do ciebie! oj teraz już będę wolniej zasuwać!!

wpadacie na sanki?
Ogród Magdalenka 12:48, 10 sty 2013

Do góry
noemi napisał(a)

Jaki ligustry Ani??? ktorej? Lecę oglądać
Ale ligustry zimą brzydko wyglądają i w ostatniej zimy sporo wymarzło..

Ani Studio ... pamiętasz, miałaś je adoptować .... one mają taki idealny kształt kuli ... u nas nie bardzo , mogą zmarznąć ... ale jak bambusy zakryją pień , to będzie takie złudzenie , że kulki unoszą się w powietrzu i to mi się spodobało

U mnie 3szt. kuli na pniu ligustra "Aureum" zmarzło 2 lata temu A takie były urocze... Uważam, że trzmielina lepsza, bo zimozielona, choć w mało zacisznym miejscu też może przemarznąć.
Ogród Magdalenka 12:46, 10 sty 2013

Do góry
Zeta napisał(a)
Nom ja tez sprawdziłam Domo ....będę oglądać...

A ja nie mam domo Buuuu.... Czy to można zobaczyć gdzieś w necie?
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 12:40, 10 sty 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)

I wszystko wypiły, no tak..... jak się późno przychodzi to tak jest

można gorzej ... wpadłam zupełnie po imprezie ... a tu Bociek siem drze bo ozdrowiał i gangrena pocałowała klamkę ... Anna klasyki kina nie zna ... Madżenka z enefzetem bawi się w chowanego zupełnie jak szmaragdooka Scarlett (apropo to kolor 2013 ... yhm ) ... z chopakami ... o nucie nie wspomnę bo mord mam przed oczami ... a ja na to wszystko nie zdążyłam ...

Iza uwielbiam Twoje streszczenia, ale i tak warto było przeczytać całą historię od deski do deski, tylko monitor ucierpiał, mokry troszkę
Baby Jagi - jesteście lepsze niż najlepsza komedia świata

Tylko nie Baby Jagi! wypraszam sobie...był książę (jeszcze żaba - ale potem się miał przemienić w księcia) to my Księżniczki

Buziam wszystkie Księżniczki
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 12:24, 10 sty 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

można gorzej ... wpadłam zupełnie po imprezie ... a tu Bociek siem drze bo ozdrowiał i gangrena pocałowała klamkę ... Anna klasyki kina nie zna ... Madżenka z enefzetem bawi się w chowanego zupełnie jak szmaragdooka Scarlett (apropo to kolor 2013 ... yhm ) ... z chopakami ... o nucie nie wspomnę bo mord mam przed oczami ... a ja na to wszystko nie zdążyłam ...

Iza uwielbiam Twoje streszczenia, ale i tak warto było przeczytać całą historię od deski do deski, tylko monitor ucierpiał, mokry troszkę

Tylko nie Baby Jagi! wypraszam sobie...był książę (jeszcze żaba - ale potem się miał przemienić w księcia) to my Księżniczki
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 11:49, 10 sty 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

Madżenko - buziam na wojażach
Mój mały raj na ziemi :) 11:19, 10 sty 2013

Do góry
Pewnie już "zmyknęłaś" do pracy, a ju tu dopiero dotarłam obejrzeć Twoje wspaniałe projekty!!! Qurcze, wszystkie mają w sobie to coś, ale po obejrzeniu po raz wtóry - głosuję za pierwszym Mam nadzieję, że wiosną szybko ruszysz z kopyta z realizacją, bo ja tu będę z zapartym tchem czekać Jak za długo poczekam, to się zatchnę
Boćkowe perypetie ogrodkowe 14:48, 09 sty 2013

Do góry
A ja się Boćkowi nie dziwię, że rozmemłana...w końcu raz wiosna, raz zima, jak z tym wytrzymać

co do siania, ja też w tym roku odpuściłam, będę siać w grunt, plany tez ograniczone jak u innych z tych samych powodów, też tego spętania nie lubię, ale cóż robić...niemniej wiosna tuż tuż Kasiu i będzie chęć na wszystko i nawet diengi, jak pisze Wieloszka , się znajdą, czego tobie i sobie życzę
buziam i dzięki za komplementa
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 15:56, 08 sty 2013

Do góry
Daneczka69 napisał(a)

Irenko, lampki są super

Wszystkiego miłego życzę

Danusiu, dzięki

a co tam u ciebie, jak leci?
pogoda nie dokucza, wypatrujesz wiosny? bo już Wieloszka mój optymizm stopuje przed harówą w ogrodzie

Irenko, pogoda niestety daje mi popalić i póki co jestem całkowicie uziemiona w domu... ale korzyść z tego jest ogromna, bo... od świtu do zmierzchu a czasem nawet nocą... na Ogrodowisku tak więc mam wielką pociechę w tymczasowej niedoli swej za wiosenką też już tęsknie spoglądam... znalazłam nawet fotkę z moim parapetem z jednej z wiosen, pozwolę sobie wkleić ją tu u Ciebie żebyś też oczyska nacieszyła tak samej się zacieszać to nieładnie wszak, trza się z ludziami dzielić

tak właśnie myślałam, że ta pogoda ci nie służy, ale podziwiam twój humor, radość ducha i oczywiście parapet, jak to dobrze, że się podzieliłaś..już wiosna prawie...śliczne kolory!!
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 15:44, 08 sty 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)

Irenko, lampki są super

Wszystkiego miłego życzę

Danusiu, dzięki

pogoda nie dokucza, wypatrujesz wiosny? bo już Wieloszka mój optymizm stopuje przed harówą w ogrodzie

Irenko, pogoda niestety daje mi popalić i póki co jestem całkowicie uziemiona w domu... ale korzyść z tego jest ogromna, bo... od świtu do zmierzchu a czasem nawet nocą... na Ogrodowisku tak więc mam wielką pociechę w tymczasowej niedoli swej za wiosenką też już tęsknie spoglądam... znalazłam nawet fotkę z moim parapetem z jednej z wiosen, pozwolę sobie wkleić ją tu u Ciebie żebyś też oczyska nacieszyła tak samej się zacieszać to nieładnie wszak, trza się z ludziami dzielić

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 15:35, 08 sty 2013

Do góry
Daneczka69 napisał(a)
Irenko, lampki są super

Wszystkiego miłego życzę

Danusiu, dzięki

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 19:31, 07 sty 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)
A cóż tu taka cisza i spokój??? Tylko kawusię sobie leniwie pijesz Mam nadzieję, że nie jesteś chora i najzwyczajniej imprezy weekendowe odsypiasz, albo więzi rodzinne zacieśniasz Bo w takiego zwykłego lenia w Twoim przypadku trudno uwierzyć
Bez względu na przyczynę nieobecności - buziam mocno!

Aguś ja już za stara na takie imprezowanie przez dwie noce i dnie.... Musiałam odespać i mózg zregenerować . ale jeden dzień adrenaliny w pracy i wróciła Madżenka
I widzisz nie jesteś na bieżąco ze Scarlett, aby zrozumieć nasze dyskusje trzeba jak stonoga w rozkroku, w każdym wątku stacjonować jedną nóżką

jutro jadę do Psar to mi energia wróci. Już odliczam dni do wiosny, jeździć na nartach w tym sezonie nie będę to już wiem. Wczoraj pochodziłam sobie w domu bez ortezy i klapa, dzisiaj boli...
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 16:45, 07 sty 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Ale jeden jest taki śmieszny............ po prawej środkowy.

Czy musi być wszystko na tip-top???? Zanim dojdziesz do końca to i tak będą zmiany, zmiany, zmiany..ogród to niekończąca się budowla...... perfekcjonizm zabija radosć z detali i pierdółek Daj na luzik

Aniu, tym razem to nie o żaden perfekcjonizm chodzi, a rzeczy podstawowe. Np. donicę z ogniskiem wymurować, drenaż na dużej rabacie zrobić, zanim wszystko zgnije, rabaty frontowe wreszcie obsadzić, oczko wodne z ciurkadełkiem wybudować.... Oj mnóstwo tego i to nie są przeróbki... Przeróbek to aż strach się bać

acha, planiki masz!!! a o magnolię jak nic musisz dbać
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 16:44, 07 sty 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

wiem, be są!!!
nastrój ci się poprawia, bo wiosna wielkimi krokami się zbliża?

Ty to jednak jesteś niepoprawna optymistka 7 stycznia mówi, że już wiosna się zbliża Dajże nam jeszcze chwilę oddechu od harówki ogrodowej

e tam...odpoczynek od harówki, zapomniałaś, że dzień długi i już mamy zysk!!
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 14:52, 07 sty 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Marzenka dziś udaje, że pracuje...jakoś odpocząć musi po ciężkim weekendzie biedaczka ...

i oby już była sobą a nie Scarlett

Dajcie jakiegoś linka, bo siem pogubiłam o co chodzi ze Scarlett???

Do mnie musisz skoczyć
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies