No i po trawniku Ale kostka ciekawa, bardzo
Ale masz tych cebul nawciskane
Tak farba Ale, że nigdy nigdy? Ja wysiedzę na farbie 3 godziny, ale co 3,5-4 miesiące, więc w sumie rocznie i tak krócej
jeszcze wam powiem tak pocichu żeby Magnolia nie usłyszała - jak robiłam zakupy to jakos do koszyka mi wpadły dwa powojnki Hanajima. będe jak znalazł bo mi dwa hakuro zdechły na uwiąd. a ze hakuro nei było dostepne to jakoś tak samo mi się co innego kliknęło, ale ciii bo oko czuwa
Tulipany w donicach - coś pięknego! Magnifique!
Ja się nawet nauczyłem, dasz radę Nie chcę Ci odbierać przyjemności zatańczenia na stole jako pierwsza, więc ustawiam się jako drugi
niestety nie ale M kiedyś stwierdził ze dobrze byloby gdybym się nauczyła
Siaka ten śmiałek się rozłazi? Coraz bardziej się mi podoba
Pięknie masz Ewka
Komunia była czy będzie? Trzymamy kciuki
podobnie jak w Pl (3 lata licencjant, 2 magisterki)tylko mozna sobie samemu wybierac moduly. Niektore sa obowiazkowe, niektore mozna wziasc jak sie ma zaliczony inny a niektore mozna sobie wybrac dodatkowo. Tych dowolnych trzeba jakas liczbe zaliczyc. U ns wasnie zaczal sie semestr letni i konczy sie koncem lipca. Po egzaminach trzeba zawsze ponad miesiac czekac na wyniki (ja w Pl mialam czasami godzine po egzaminie). Prace egzaminacyjna sprawdza dwoch niezaleznych profesorow dlatego to tak dlugo trwa.
Chyba szarości i biele, znowu
U mnie queeny były jednorazowe - zatem cieszę się z Twoich