Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:20, 17 cze 2013

Do góry
Niesamowity ten Twój ogród! Przepięknie wszystko rośnie!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:18, 17 cze 2013

Do góry
Sebek dzięki za rady w sprawie naszego postoju ogrodowego w W-wie
Starorzecze na górce 23:17, 17 cze 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Witam Cię u Ciebie Bardzo fajny masz domek - musi być i piękny ogród wokół niego

Sebek, dzięki wielkie za powitanie u mnie!
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:11, 17 cze 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

też wygooglałam melona ... ale jak Sebek napisał, że Bronisze to sztuczne kwiaty i wianki to juz nie fiem )))))) ... Bronisze czy Melon ??? ... i znów ... jak żyć ??? )))

Zależy jakie kwiatki chcecie kupować - jeżeli bardziej do domu, cięte - Bronisze.
Jeżeli jednak chcecie ogródkowe to zdecydowanie Melon
Starorzecze na górce 23:03, 17 cze 2013

Do góry
Witam Cię u Ciebie Bardzo fajny masz domek - musi być i piękny ogród wokół niego
Brązowienie płatków hortensji balkonowej 22:54, 17 cze 2013

Do góry
Teraz są upały i hortensja po prostu przekwita - ostre słońce przyspiesza proces starzenia się kwiatów
I ja podzielę się z Wami moim ogrodem... 21:55, 17 cze 2013

Do góry
Ja sobie mówię tak - mogło być zawsze lepiej W tym wypadku jest tak samo
Ubolewam tylko nad tymi moimi szałwiami... mam nadzieję, że jeszcze sporo urosną, chciałbym takie jak ma chociaż Sebek czy Aga z Ogrodu do kwadratu. Jak gdzieś wypatrzę w szkółce takie, to zaraz kupuję i wymieniam

Nawet nie zdajecie sobie sprawy jaka męczarnia czeka mnie dzisiejszej nocy Plecy mam dosłownie całe spalone... już mnie okrutnie pieką Dziury wywiercone... jutro będziemy je zalewać zaprawą... i też planuję na dzień jutrzejszy wykopywanie cebul tulipanów i hiacyntów, jeśli się wyrobię Jeszcze na moje nieszczęście głoszą na jutro jeszcze większe upały Why???
Ogród z perspektywą na przyszłość 20:44, 17 cze 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Pooglądałem szkółkę - no super Ale Twój ogród zdecydowanie piękniejszy

hahaha...dzięki Sebek
Wszystko o czym ... Marzysz 20:28, 17 cze 2013

Do góry
Joaska napisał(a)
Kasiu Sebek zamiast Bronisz proponuje nem
Melona chyba lepsza propozycja Marzenka, też coś o Melonie wspominała

Asiu, nie mam nic przeciwko może być Melon, z Wami zawsze i wszędzie
Ogród z perspektywą na przyszłość 20:14, 17 cze 2013

Do góry
Pooglądałem szkółkę - no super Ale Twój ogród zdecydowanie piękniejszy
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:04, 17 cze 2013

Do góry
W wakacje już nigdzie daleko nie pojadę, ale za to już mam właściwie każdą sobotę zajętą do sierpnia Także jest fajnie
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 13:01, 17 cze 2013

Do góry
Giza, Julita, Tosia, Sebek, Madżenka, Joaska, Magnolia, Polinka - dzięki za wszystkie pochwały na wyrost Dzięki Wam się nie zniechęcę

Iza-Konstancja czy Ty fiesz, że dopiero dziś zdałam sobie sprawę, że czytam na bieżąco Twój wątek i uuuuwielbiam Twoje komentarze u innych, a nie ma żadnego, nawet jednego posta, który napisałam w Twoim wątku??? Z ciekawości cofałam dłuuugo, dłuuugo i nic nie znalazłam Teraz lecę nadrobić zaległości
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 11:55, 17 cze 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

też wygooglałam melona ... ale jak Sebek napisał, że Bronisze to sztuczne kwiaty i wianki to juz nie fiem )))))) ... Bronisze czy Melon ??? ... i znów ... jak żyć ??? )))

Potwierdzam, Melon to super szkółka z naprawdę dobrym towarem a Bronisze to raczej raj dla florystów. I nie trzeba tam jechać zupełnie rano bo szkółka otwarta jest w ludzkich godzinach
Mój mały raj na ziemi :) 10:40, 17 cze 2013

Do góry
Sebek, ano ma ! 16 lat temu zobaczyłam go po raz pierwszy i przepadłam ..... teraz pokochałam resztę Anglii..... chyba się tam przeniosę
a taras, ot zwykłe dechy, jeszcze bez ciurkadła niestety....

Joasiu
, do zobaczenia ! nareszcie poznam resztę dziewczyn z CK

lecę popracować, bo na chleb nie zarobię
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 10:36, 17 cze 2013

Do góry
Joaska napisał(a)
Iza Sebek zamiast Bronisz proponuje nam
Melona chyba lepsza propozycja
Madżenka też o Melonie wspominała

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 10:29, 17 cze 2013

Do góry
Iza Sebek zamiast Bronisz proponuje nam
Melona chyba lepsza propozycja
Madżenka też o Melonie wspominała
Wszystko o czym ... Marzysz 10:29, 17 cze 2013

Do góry
Kasiu Sebek zamiast Bronisz proponuje nem
Melona chyba lepsza propozycja Marzenka, też coś o Melonie wspominała
Joaśki ogród z wyobraźni - początki 10:19, 17 cze 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Dziewczyny - na Bronisze na pewno rano - i jeśli chcecie zajść również do hali z samymi dekoracjami również do domu to musicie mieć minimum 2 godziny - biegając tam dosłownie sprintem

Jeśli chcecie tylko kffiatki to lepiej do Melona Ale jeśli chcecie latarenki, wianki, wstążki, sztuczne kwiaty czy dodatki do domu - to wybierzcie Bronisze Tylko ostrzegam - nie będziecie chciały stamtąd wyjść I zaopatrzcie się w pieniążki

Jejku Seba to wygląda na to że powinnysmy przynajmniej w piatek wyjechać
A co to ten Melon??? bo my chyba bardziej kwiatkami zainteresowane jesteśmy ... choć tą kwestię przedyskutuję z resztą grupy
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:18, 17 cze 2013

Do góry
popcarol napisał(a)
Piękna ta firletka, gdzie się ją kupuje? Cudna jest!! u nas nie widziałam nigdzie...
z lawendą boskie połączenie i te piwonie!
pięknie u Ciebie Sebku, do zobaczenia w sobotę

Moja była kupiona jako jedna sadzonka na targu 4 lata temu Teraz byłyby tego setki
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:17, 17 cze 2013

Do góry
A ze stipami to siem waham Ale nie mam gdzie posadzić i tym się usprawiedliwiam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies