Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

BEATA_S 07:36, 17 cze 2013

Konstancja30 napisał(a)

prawie ... czyni różnicę ... jak wiemy ale pewnie już niebawem nam się uda zupełnie nie prawie ... pozdrawiam ... a grupa to nomalnie całkiem całkiem liczna się robi ... dziewczyny to wiankowanie musi być ... w stosownej wiankowej porze ...

OBOWIĄZKOWO
Może dla odmiany Wy przyjedziecie do O-ca, bo z tego co wiem........ w bliżej nieokreślonej przyszłości spotykamy się w Młodzawach
Joaska 09:22, 17 cze 2013

BEATA_S napisał(a)

OBOWIĄZKOWO
Może dla odmiany Wy przyjedziecie do O-ca, bo z tego co wiem........ w bliżej nieokreślonej przyszłości spotykamy się w Młodzawach

Hmmm ile sie wypraw szykuje
Magda70 09:28, 17 cze 2013

Iza...ależ szalejesz z lawendą...albo lawenda z Tobą szleje
Pozdrówka...
Joaska 10:29, 17 cze 2013

Iza Sebek zamiast Bronisz proponuje nam
Melona chyba lepsza propozycja
Madżenka też o Melonie wspominała
Konstancja30 10:36, 17 cze 2013

Joaska napisał(a)
Iza Sebek zamiast Bronisz proponuje nam
Melona chyba lepsza propozycja
Madżenka też o Melonie wspominała

też wygooglałam melona ... ale jak Sebek napisał, że Bronisze to sztuczne kwiaty i wianki to juz nie fiem )))))) ... Bronisze czy Melon ??? ... i znów ... jak żyć ??? )))
Joaska 11:37, 17 cze 2013

Iza ale na wiankowanie to chyba jeszcze troche za wcześnie, poza tym Seba powiedził też " zabierzcie dużo pieniędzy" nie dostanę dużego przydziału od M........ więc już sama nie wiem....jak żyć
Tess 11:54, 17 cze 2013

Fajna relacja Kopytnik sadź koniecznie.
Lawendę masz cudną, i Marię Teresę takoż.
Z tymi lawendami to się pogubiłam już. Która jest ładniejsza - wąskolistna, czy szerokolistna?
greglis 11:55, 17 cze 2013

Konstancja30 napisał(a)

też wygooglałam melona ... ale jak Sebek napisał, że Bronisze to sztuczne kwiaty i wianki to juz nie fiem )))))) ... Bronisze czy Melon ??? ... i znów ... jak żyć ??? )))

Potwierdzam, Melon to super szkółka z naprawdę dobrym towarem a Bronisze to raczej raj dla florystów. I nie trzeba tam jechać zupełnie rano bo szkółka otwarta jest w ludzkich godzinach
Wieloszka 13:22, 17 cze 2013

Evchen napisał(a)

Przewalskiego Konstancjo Przewalska... tylko co Adamo na to? Tylko skąd ja wiem, że to Przewalski nie pytaj, nie pytaj... bo sama nie wiem...

A ten od dzwonka to nie był przypadkiem Poszarski??? Dzwonek Poszarskiego (Campanula poscharskyana)??? I co teraz Konstancjo? Będziesz musiała się rozwieść z Przewalskim??? Ale on jest od języczki Przewalskiego, to może aby ratować mariaż spojrzysz na języczkę łaskawym okiem?
Magda70 13:28, 17 cze 2013

Wieloszka napisał(a)

A ten od dzwonka to nie był przypadkiem Poszarski??? Dzwonek Poszarskiego (Campanula poscharskyana)??? I co teraz Konstancjo? Będziesz musiała się rozwieść z Przewalskim??? Ale on jest od języczki Przewalskiego, to może aby ratować mariaż spojrzysz na języczkę łaskawym okiem?

Tak mi się wydawało Aga, że jest jak piszesz...ale siedzę cicho bo sę myślę może jeszcze jakiś inny dzwonek jest...