Dziewczyny - na Bronisze na pewno rano - i jeśli chcecie zajść również do hali z samymi dekoracjami również do domu to musicie mieć minimum 2 godziny - biegając tam dosłownie sprintem
Jeśli chcecie tylko kffiatki to lepiej do Melona Ale jeśli chcecie latarenki, wianki, wstążki, sztuczne kwiaty czy dodatki do domu - to wybierzcie Bronisze Tylko ostrzegam - nie będziecie chciały stamtąd wyjść I zaopatrzcie się w pieniążki
Sławek - nie wiem, ale jak popatrzyłem w grafikach to one pierwsza rzuciła mi się w oczy.....Potem wstukałem dokładnie i no wypisz, wymaluj ona
Kupiona w Krzywaczce - chyba po 4 złote
Sebek, własnie tak wczoraj sobie rozmyślałam o tym, że w sumie moje byliny głównie kwitną w odcieniach niebieskiego i że przydałby sie jakiś mocniejszy akcent może jakiś róż, no i dzisiaj patrzę na twoje zdjęcia ..... ta firletka jest poprostu boska a w połączeniu z lawendą to brak mi słów!!!!
Nie dopatrzyłam sie nigdzie co to za firletka jest????
ja mam ale białą i nie jest taka okazała jak twoja różowa!
edit:
Już doczytałam, dużo wcześniej pisałeś że to firletka smółka.
Dzięki Sebek, żywopłot przefantastyczny!!!! U mnie jednak musi być wyższy, tak na wysokość 7 metrów i wyżej, dlatego myślałam, że szpaler z buka dawyck byłby bardziej użyteczny, nie wymagałby takiego cięcia, bo cięcie na takiej wysokości mogłoby być problemem . Ale zdjęcia super....