Po wczorajszym wietrznym dniu wszystko w porządku. Żadnych złamań nie zauważyłam, choć mieczyki pochyliły się nieco, ale dałam im podpórkę i teraz są bezpieczne.
O rajciu idziesz na ilość
będzie na pewno pięknie z Gartenfreude będziesz z pewnością zadowolona cała obsypana kwiatami i ma nowe pędy
to tylko 1 sztuka a robi wrażenie
Irenko Ciebie rozpoznaję bez mrugnięcia okiem, ale roślinki obok nie, a wygląda mi znajomo?...świetna spotkaniowa foto relacja...ogród przepiękny, elaty ech...szacun dla pracy
No Kasiu, nie strasz mnie. Chyba jutro sypnę moim borówkom po wiaderku koniaczku.
Autentycznie przez te wiosenne zawirowania nie zasilałam borówek. Muszę nadrobić zaniedbanie póki czas. Bo one w łaśnie w teraz szykują się do następnego sezonu.
Dzięki dziewczynki za przypomnienie starej głowie, co to innym doradza a o swoje nie dba.
Klamociara to ja jestem...a u Ciebie nie wiem na czym się skupić i co opisać zacytowałam tak na szybko pod wpływem chwili, ale to znasz...jeżówka na tle buka trikolor zadecydowała
Rutewki cudne monardy te różowe mnie po po porostu kręcą...Annabelki dopiero posadziłam i mi ślimaki zeżarły łotry przebrzydłe...niebieskich koralików akurat mi zabrakło
...lecę czytać relację ze spotkania
Basieńko ja wprost uwielbiam , kiedy ktoś dodaje swoje dwa grosze bo co dwie głowy to nie jedna
Tak mi zabiłaś klina tym red baronem , że fotek zaczęłam szukać..paczaj
Juleczko też ta czerwień Cię męczy ?? Ciebie ,że super wybarwiona a mnie, że marnie wybarwiona Też spojrzyj, co Basi napisałam
Niestety datę zasłoniło logo ogrodowiska , ale za klonem kwitnie rododendron, czyli wiosna a red baron jest tuż przed klonem..przed nim jeszcze na biało kwitnie skalnica stąd zasłania red barona..ale widać ,że on już jest czerwony
Data jest czerwcowa..
Moje redy rosną już u mnie długo i są na mega patelni czyli słońce przez cały dzień tylko..tak se myślę..że w tym roku słonca za dużo nie było, noce do teraz są zimne ,a te przymrozki wiosenne sprawiły ,że trawy bardzo późno wystartowały..
I stąd myślę ten falstart
Aaa... bardzo się cieszę ,że ławeczka takie komplimenta zbiera