Wcale się nie dziwię, że się oprzeć nie mogłaś.. Leliji różowej Ja już sama nie wiem, które mi się bardziej podobają - białe czy różowe, a może nawet bordowe Madżenka pochwaliła, że ładny kontrast mam z bordową leliją..... więc może i bordo zostanie
Beatko czy Ty cięłaś tę nową lawendę. Tej nic nie będzie, ładnie się rozkrzewi. Ale już jej daj spokoj w tym roku, dopiero wiosną ją będziemy ciachać. Agnieszka z ogrodu Juraskiego radziła ciąć póżną wiosną, gdy nie grożą przymrozki.
Szkoda że tak rzadko bywasz na forum i pokazujesz nam swój ogród. Konsekwencja, piekne pomysły i wytrwałość powodują że ogród będziie zniewalający! Ah te łany lawendy, ah !
Beatko na dolomit ostatnia chwila... Obawiam się źe ciachnęłaś na tyle mocno, że niekoniecznie zakwitnie drugi raz.... Teraz przycinamy tylko orzekwitłe kwiatki z jednym listkiem ale najwyźej będzie miała ładny pokrój za rok
Jula przecież ta cała rabata będzie wg konceptu Danusiowego Huura
Aniu kulki za rok będą wzorcowe. Moje też takie w ubieglym roku z plantacji były... W tym całkiem całkiem
A ja się zapytowuję od czego ten kryzys? Jak nie ma ochoty w tym roku sadzić to nie kupuję i nie sadzę... Jak mnie najdzie ochota to coś kupie. Presja ogrodowiska aby ciągle coś sadzić jest zabójcza hihi
Na chwasty mam korę, widziałeś nawet w przejściu do bajzlowni.... Nie rosna tak chwasty, chociaż nie przepadam za korą.... Ale zdecydowanie mniej pracy