Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Milka 11:46, 18 lip 2013

Kasiu, a ja już mieczyki odpuszczam, ostatni raz je sadzę i nie będę wykopywać, może jakiś przetrwa
uwielbiam je, ale też wkurza mnie ich pokładanie, a trudno wszystkim podpórki robić
pokój po tapetowaniu będzie sliczny, mnie czeka malowanie i ciągle nie możemy się zebrać;(
grazyna 12:29, 18 lip 2013

Kindzia napisał(a)

Czekam na kolor

To ta z dużych? Bo tylko takie potrzebuję.

Tak, z dużych Sama koloru jestem ciekawa, nie omieszkam pokazać
JulkAd 16:55, 18 lip 2013

Kindzia napisał(a)

Wczoraj walczyliśmy z tym pokojem do wieczora...dzisiaj po tapety jedziemy i od poniedziałku zacznie się czysty pokój robić

Dobrze Julciu, że Kuba ma tylu znajomych studentów, że się dobrać mogą. Mojego Prezesa córka studiowała we Wrocławiu...pamiętam, że wynajmował jej kawalerkę...cena powalała.
Łatwiej, jak parę osób się zbierze i razem wynajmie, zawsze koszty mniejsze.
Uporasz się z tym jakoś. Wiem, że musicie się dość szybko zdecydować, bo potem, bliżej października, wyboru już takiego z mieszkaniami nie będzie.
Widziałam w TV, że we Wrocławiu budują studentom kolejkę naziemną nad Odrą, będą szybciorkiem z campusu na uczelnię śmigać Do rozpoczęcia roku akademickiego ma być gotowa

Mieszkanie już zaklepane tylko trzeba trochę ulepszeń dodać, a do uczelni nie ma tak daleko, da radę...o to się nie martwię, no niestety na kawalerkę nie byłoby mnie stać absolutnie....no chyba, że dzisiejsze 12 "baniek" w totku będzie moje...o ile zagram....kolejka super sprawa dla tych, którzy na uczelnię kawał drogi mają
Madzenka 19:22, 18 lip 2013

irena_milek napisał(a)
Kasiu, a ja już mieczyki odpuszczam, ostatni raz je sadzę i nie będę wykopywać, może jakiś przetrwa
uwielbiam je, ale też wkurza mnie ich pokładanie, a trudno wszystkim podpórki robić
pokój po tapetowaniu będzie sliczny, mnie czeka malowanie i ciągle nie możemy się zebrać;(

Z tych prozaicznych powodów dali, mieczykó i kan już nie sadzę.... Zostałam wierna tylko tulipanom
Kindzia 20:43, 18 lip 2013

Tylko chwilka teraz...nie mogłam się oprzeć, musiałam jej zdjęcie cyknąć...matko...jak pachnie...

Evchen 22:21, 18 lip 2013

Wcale się nie dziwię, że się oprzeć nie mogłaś.. Leliji różowej Ja już sama nie wiem, które mi się bardziej podobają - białe czy różowe, a może nawet bordowe Madżenka pochwaliła, że ładny kontrast mam z bordową leliją..... więc może i bordo zostanie
Madzenka 23:24, 18 lip 2013

Evchen napisał(a)
Wcale się nie dziwię, że się oprzeć nie mogłaś.. Leliji różowej Ja już sama nie wiem, które mi się bardziej podobają - białe czy różowe, a może nawet bordowe Madżenka pochwaliła, że ładny kontrast mam z bordową leliją..... więc może i bordo zostanie

Evchen 23:30, 18 lip 2013

Marzena2007 napisał(a)

Sama prawda i tylko prawda prawdziwa... malwy też mam bordowe
Kindzia 09:30, 19 lip 2013

irena_milek napisał(a)
pokój po tapetowaniu będzie śliczny, mnie czeka malowanie i ciągle nie możemy się zebrać;(

Tak, z mieczykami też robota i jeżeli jeszcze rok na wciornastka, to opryski...moje też się kładą, wielkie rosną, wiążemy je.
Wczoraj całe popołudnie usiłowałam kupić tapety do Syna pokoju...nie jest to takie proste, jeżeli potrzebuje się odpowiedni odcień zieleni...i jeszcze ma nie być ciemna, i nie w kwiatki, i ma nie kosztować 135 zł za rolkę...
I znalazłam wreszcie...w zielonkawym beżu jest Trudno.
Chyba muszę się zmobilizować do przekonywania eMusia do gładzi...farby dużo tańsze. Może następnym razem?
Kindzia 09:31, 19 lip 2013

grazyna napisał(a)

Tak, z dużych Sama koloru jestem ciekawa, nie omieszkam pokazać

To nie kwitły jeszcze u Ciebie Grażynko??? Dlaczego ich nie chcesz już?