Piękne krzaczki tfu tfu i ładnie zapakowane. Kto by pomyślał że różyczki przez internet ładniejsze niż w niejednej szkółce. A jaki miły Pan się odezwał .... szkoda tylko że produkt niedostępny.
Dziękuję za namiary skorzystam napewno. Buziak wieeeeelki
Basiu nadal myśle ze to nie jest gniazdo kosa tym bardziej ze pokazałas skorupki jaj. Kosa byłyby bardziej oliwkowe, myślę ze to może byc gniazdo drozda śpiewaka , on ma jaja takie bardziej turkusowe z mniejsza iloscia plam niz kos.
Ewa, cudny masz ten przeogródek - jak zawsze sprawdza się zasada, ze w jednonorodności siła Róże to taka kropka nad i:
Zachwycam się też hort. ogrodowymi. U Ciebie jednak cieplej i cudnie kwitną. Ja tylko w doniczkach mogę sobie na nie pozwolić. I mam aż sztuki 2 I czekam na każdy kwiat
Doczytałam, chyba u Gierczusi, że nie wybarwia Ci się Red BAron Jeśli się nigdy nie wybarwił, to nie chcę Cię martwić, ale masz tą zwykłą zieloną odmianę - Green Baron Ja tak kupiłam pomylone roślinki którys rok do tyłu i też na kolor czekałam i się nie doczekałam Poobserwuj te rślinki, bo one różnią się nie tylko wybarwieniem - Green Baron jest megaekspansywny, bardzo szybko się rozłazi i zdominiwał mi całą rabatkę, jest też wyższy. W końcu chemią musiałam go wytępić. Teraz mam tylko w donicach na tarasie.
Kupiłam ostatnio takie dwa bukszpany, kopane z ogrodu. Całkiem fajne kulaski wyszły, tylko 13 zł szt. te duże oczywiście.
Przy okazji donice też w dobrej cenie.
Dziś swoje dwie minuty będzie miała moja ławeczka
Bluszcz niestety jeszcze do końca się nie zregenerował , ale jestem dobrej myśli dzięki tym wszytskim co mnie odwiedli od pomysłu wykarczowania go do gołej ziemi ..achh...człek to czasem koncepcje ma
Dzięki Aguś, Alergia zdiagnozowana, - wyrok - bedzie naturalnie sie starzała i tyle Woda w ogrodzie latem to szczególna rozkosz
Zwłaszcza jak basen musi stać zakryty, dobrze że wymieniamy go na balię
Zrobiłam foto całej rabaty, na łuku jest rozpięta siatka, której nie widać i na niej rozpięte są klematisy , w tym roku kiepskie, ale w dobre lata cała ta ściana (plecy rabaty) były pokryte kwiatami klematisów
Na ostatniej fotce jest bez czarny Black Lace Eva, który mam zamiar przesadzić, ale wątpliwość mam czy akurat to miejsce dla niego