Ewo, czy zbierałaś kiedyś nasiona tytoniu. Mam bordowy i ciemny róż z nasion od vivy. A poszukuję białego lub biało-seledynowego na moją rabatę. Bordowy świetny do donicy bo nie za wysoki.
Haniu zbierasz już pomidory ,ja tak co drugi dzień po 5 sztuk ,ale na tym upale to są ugotowane ,temperatura co dzień ponad 30 st.chodzimy na działkę tylko wieczorem
Ścięłam zaschnięte naparstnice, firletki chalcedońskie i przetaczniki. Wycięłam kwiatostany funkii. Spotkałam tygrzyka paskowanego. Na swojej pajęczynie zawsze zostawia charakterystyczny zygzak.
Na zewnątrz wciąż duchota. Troszkę kropi, ale przydałby się solidniejszy deszcz.
Toszko mam pytanie, czy z tych wrzośców coś będzie?. Tak jak myślałam ugotowały się w tej paczce. Szkółka przyśle mi nowe, a te kazali mi wyrzucić. Wyrzucić czy ratować?
Aga, nie to że chcę dorzucić trochę presji, ale wyobraź sobie ten placyk wsród takich incrediball? Ciasno tam, ale wysiedlę liliowce, ulepszę ziemię i będzie git.
Masz chwile bo liliowce muszę wywieźć do mamy, a z dzieckiem i małym zoo to muszę mieć większe auto.
Oceniam, że będę potrzebować ze 4 sztuk incrediball