Kasia odwiedzam innych bo zaległości trochę mam.
O opryskach trąbią - to przynajmniej nie przegapię.
Czekam na dłuższe dni - bo sobota jest za krótka.
Wiosenne zdjęcia nadal są aktualne - nic więcej nie drgneło.
Gosia - niech będą prymule i hiacynty - może wiosenne inne kwiatki.
Wianek wiosenny biało różowo niebieski mi się marzy i wydmuszki z jajek przepióczych.
Szczera prawda! Nie mogę sobie przypisywać Twoich zasług
Wianek - mój wianeczek śliczny czeka na powieszenie. Najchętniej już bym go powiesiła ale za wcześnie Jest miodzio!
Dziękuję za piękne przywitanie. Powitalny wianek oryginalny i bardzo mi się podoba!
Krokusiki dają czadu! Donica z baziami też wysmakowana, a truskawki ? W takim tempie to już w maju będą!
Rąk mam plan alebto po 20lutego u nas.wlasnie navtevich trase sie wybieram i w miejsce gdzie stacjonuja w lesie.marzy mi sie wianek z poroza... jednne juz mam
Przyjemna była niedziela, do lasu poszliśmy na spacer, dużo zielonych pąków już na drzewach, do tego znalazłam świetny mech z którego mam plan zrobić dzisiaj wianek z trawami
Z kazdym dniem wiosna coraz bardziej widoczna w ogrodzie.
Ciemierniki u mnie tez już i bukietowe pąki mają
Jakoś błyskawicznie to idzie, ale zima późna, w listopadzie i grudniu juz to bujało, więc teraz ciut deszczy, ciepła i wiosna
Wrócił wianek od ciebie na swoje miejscew domu mam białe hiacynty, ale chyba im za ciepło, wywalę na dwór, dłużej pożyją
"..No więc.. Jeżeli chodzi o inspiracje..
Z Ogrodowiska: ogrodami które odwiedzam wciąż i napatrzeć się nie mogę na nie - jako całość - są:
1. Ogród Wilczycy (Wilcza Góra) 2. Ogród Makkasi (Makowo)
3. Ogród Monic (Wichrowe Wzgórze)
4. Ogród Vivy (Kolorowy ogród na piasku)
Uwielbiam też Pszczelarnię i Ogródek Tess i Grembosiowo..
a z innego forum - Ogródek Robaczka..."
Nie masz się co czerwienić na komplementa , ogród masz piękny
Oleńko jeśli to jest ta rabata, którą u siebie wkleiłam to jutro wstawię zdjęcie z góry z wymiarami i listą roślin ...a tak w ogóle to mnie niesamowicie ucieszyło, ze rabata Ci się podoba, jest mi niezmiernie miło Makowo dziękuje
będę ją trochę zmieniać (jak zwykle) ale o tym napisze jutro
świetny wianek
też muszę wysiać stipę i pare innych :0
ściskam
U mnie cebulowe juz w grudniu czubki pokazaly i sa coraz wieksze. Moze w weekend fotki porobie, jesli przestanie padac. Strasznie mokro u mnie - blotko.
Wianek bardzo elegancki
I ja czekam na kolejny nowy wianek...a juz kolor tych kwiatów które pokazałaś ni to szmaragdowy ni to zgaszony turkus wymieszany z szarościa jest niesamowity, ciekawe jak go wkomponujesz z innuymi........???