Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Typografia ogrodu 07:00, 17 lut 2016

Do góry
Piękny wiosenny wianek.

U nas zawsze w centrum ogrodniczym multum miniaturowych bratków
W miniformacie 20:39, 16 lut 2016

Do góry
Kasia odwiedzam innych bo zaległości trochę mam.
O opryskach trąbią - to przynajmniej nie przegapię.
Czekam na dłuższe dni - bo sobota jest za krótka.

Wiosenne zdjęcia nadal są aktualne - nic więcej nie drgneło.

Gosia - niech będą prymule i hiacynty - może wiosenne inne kwiatki.
Wianek wiosenny biało różowo niebieski mi się marzy i wydmuszki z jajek przepióczych.

Buziaki dla wszystkich.

Na Łowieckiej 23:41, 11 lut 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)

O matko az mi sie miekko na duszy zrobilo.nawet nie wiesz jak takie slowa ciesza
A jak wiosenny wianek jeszcze Ci sie podoba?

Szczera prawda! Nie mogę sobie przypisywać Twoich zasług
Wianek - mój wianeczek śliczny czeka na powieszenie. Najchętniej już bym go powiesiła ale za wcześnie Jest miodzio!
Na Łowieckiej 23:19, 11 lut 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
albo przepiórki.ja skorupku juz kolekcjonuje bo beda mi na wianek potrzebne i mam akurat dosc biale bo prosto id chodowcy.ale zawsze mozna pomalowac

Spróbuj poszukać w sklepach takich czysto białych. U mnie można dostać bez problemu więc pewnie i u Ciebie też
Na Łowieckiej 23:06, 11 lut 2016

Do góry
inag napisał(a)

Domonika, to nie ja mobilizuję ale mnie mobilizują Pierwsza na liście jest Nawigatorka

O matko az mi sie miekko na duszy zrobilo.nawet nie wiesz jak takie slowa ciesza
A jak wiosenny wianek jeszcze Ci sie podoba?
Na Łowieckiej 11:11, 11 lut 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
albo przepiórki.ja skorupku juz kolekcjonuje bo beda mi na wianek potrzebne i mam akurat dosc biale bo prosto id chodowcy.ale zawsze mozna pomalowac

miałam na myśli przepiórkę...skąd mi się ta kuropatwa wzięła...nie wiem
Na Łowieckiej 10:55, 11 lut 2016

Do góry
siakowa napisał(a)

tylko białe albo kuropatwie a tak w ogóle to w skelpach nie ma białych jaj, w zeszłym roku zjechałam wszystkie markety w okolicy i kicha
Mój przyszły ogród 15:03, 10 lut 2016

Do góry
Super wianek
Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum 15:49, 09 lut 2016

Do góry
Dziękuję za piękne przywitanie. Powitalny wianek oryginalny i bardzo mi się podoba!
Krokusiki dają czadu! Donica z baziami też wysmakowana, a truskawki ? W takim tempie to już w maju będą!

Miłego popołudnia
Typografia ogrodu 12:11, 09 lut 2016

Do góry
Kasya napisał(a)

To musisz przejść za nimi i może rogi znajdziesz

Rąk mam plan alebto po 20lutego u nas.wlasnie navtevich trase sie wybieram i w miejsce gdzie stacjonuja w lesie.marzy mi sie wianek z poroza... jednne juz mam
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:30, 08 lut 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)
Dzisiaj to już chyba prawdziwą wiosnę czułaś?

Mazan pisze o ryzyku, oczywiście że jest. Tylko ja od wielu lat już obserwuję, że u nas rusza wegetacja wczesniej o 2-3 tygodnie, aby w maju dołożyć porządnym przymrozkiem. Nie mamy na to żadnego wpływu zatem cieszę się wczesną wiosną

Przyjemna była niedziela, do lasu poszliśmy na spacer, dużo zielonych pąków już na drzewach, do tego znalazłam świetny mech z którego mam plan zrobić dzisiaj wianek z trawami

Z kazdym dniem wiosna coraz bardziej widoczna w ogrodzie.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 12:57, 08 lut 2016

Do góry
Ciemierniki u mnie tez już i bukietowe pąki mają
Jakoś błyskawicznie to idzie, ale zima późna, w listopadzie i grudniu juz to bujało, więc teraz ciut deszczy, ciepła i wiosna
Wrócił wianek od ciebie na swoje miejscew domu mam białe hiacynty, ale chyba im za ciepło, wywalę na dwór, dłużej pożyją
Kosolkowa Pasja 12:41, 08 lut 2016

Do góry
makkasia napisał(a)
Oleńko jeśli to jest ta rabata, którą u siebie wkleiłam to jutro wstawię zdjęcie z góry z wymiarami i listą roślin ...a tak w ogóle to mnie niesamowicie ucieszyło, ze rabata Ci się podoba, jest mi niezmiernie miło Makowo dziękuje
będę ją trochę zmieniać (jak zwykle) ale o tym napisze jutro
świetny wianek
też muszę wysiać stipę i pare innych :0
ściskam

Kasiu, żeby nie było - 26 stycznia napisałam tak:

"..No więc.. Jeżeli chodzi o inspiracje..
Z Ogrodowiska: ogrodami które odwiedzam wciąż i napatrzeć się nie mogę na nie - jako całość - są:
1. Ogród Wilczycy (Wilcza Góra)
2. Ogród Makkasi (Makowo)
3. Ogród Monic (Wichrowe Wzgórze)
4. Ogród Vivy (Kolorowy ogród na piasku)
Uwielbiam też Pszczelarnię i Ogródek Tess i Grembosiowo..
a z innego forum - Ogródek Robaczka..."

Nie masz się co czerwienić na komplementa , ogród masz piękny
Kosolkowa Pasja 20:38, 07 lut 2016

Do góry
Oleńko jeśli to jest ta rabata, którą u siebie wkleiłam to jutro wstawię zdjęcie z góry z wymiarami i listą roślin ...a tak w ogóle to mnie niesamowicie ucieszyło, ze rabata Ci się podoba, jest mi niezmiernie miło Makowo dziękuje
będę ją trochę zmieniać (jak zwykle) ale o tym napisze jutro
świetny wianek
też muszę wysiać stipę i pare innych :0
ściskam
Kosolkowa Pasja 14:23, 05 lut 2016

Do góry
Anda napisał(a)
U mnie cebulowe juz w grudniu czubki pokazaly i sa coraz wieksze. Moze w weekend fotki porobie, jesli przestanie padac. Strasznie mokro u mnie - blotko.
Wianek bardzo elegancki

U nas obeschło, ale było błota po kostki (nie mamy jeszcze podjazdu ). Co się działo! Strach opowiadac
Kosolkowa Pasja 14:12, 05 lut 2016

Do góry
U mnie cebulowe juz w grudniu czubki pokazaly i sa coraz wieksze. Moze w weekend fotki porobie, jesli przestanie padac. Strasznie mokro u mnie - blotko.
Wianek bardzo elegancki
Kosolkowa Pasja 22:09, 04 lut 2016

Do góry
kolejny śliczny wianek
Kosolkowa Pasja 18:42, 03 lut 2016

Do góry
śliczny,kwiecisty wianek! nawet kwiatki z ogrodu im pozazdrościły i same pchają się do kwitnienia! u Ciebie już prawdziwie wiosennie
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 17:02, 01 lut 2016

Do góry
I ja czekam na kolejny nowy wianek...a juz kolor tych kwiatów które pokazałaś ni to szmaragdowy ni to zgaszony turkus wymieszany z szarościa jest niesamowity, ciekawe jak go wkomponujesz z innuymi........???

Byle do wiosny !
Mój przyszły ogród 12:16, 01 lut 2016

Do góry
Walentynki i obowiązkowe serduszka
Zielony wianek miał się jeszcze bardzo dobrze, postanowiłam więc zaadoptować go na potrzeby kolejnego święta.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies