Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

siakowa 09:22, 11 lut 2016

nawigatorka napisał(a)

Piękne mozesz dołożyć takie pekniete skorupki na ten podstawek i wiekanoc moze nadejsc

tylko białe albo kuropatwie a tak w ogóle to w skelpach nie ma białych jaj, w zeszłym roku zjechałam wszystkie markety w okolicy i kicha
Makao_J 10:22, 11 lut 2016

inag napisał(a)

Od razu wygooglowałam, choć o nim słyszałam i coś tam kojarzyłam. Pięknie się prezentuje Zwłaszcza ta limonkowa żółć mi się podoba. Kocham ten odcień zieleni.

"Pustak" to ta kostka z gładzi na stole, której odlew robiłam w grudniu
Tu jej historia
https://www.ogrodowisko.pl/watek/3929-na-lowieckiej?page=296

Świetny pomysł z tą gładzią. Podoba mi się. Muszę poprosić eMa by dał mi trochę takiej gładzi. A z tym otworem to już całkiem strzał w dziesiątkę.

Masz wiele pomysłów które pasują do mojego stylu.

Mam kuchnię kremową z brązowym blatem ale jakbym pomalowała ten pustak na jakiś kolor pasujący (jeszcze nie wiem jaki bo wciąż szukam) to byłaby moja kropka nad "i".
leon60 10:23, 11 lut 2016

pustak w nowym wydaniu genialny
nawigatorka 10:53, 11 lut 2016

Iwk4 napisał(a)
Ilonko, ja mam Artemis od jesieni. Przed nią ma stipę, wcześniej lawendę, przed obwódkę bukszpanową.
A za różami perowską i werbenę.

Stipę z różami ma Łuki na bylinowej, nawet ostatnio ktoś fotkę przytoczył, to szybko znajdziesz. Bardzo udane połączenie.
artemis moze przerosnac Ci perowska chyba ze bedziesz miala tak wielka jak mala mi
nawigatorka 10:55, 11 lut 2016

siakowa napisał(a)

tylko białe albo kuropatwie a tak w ogóle to w skelpach nie ma białych jaj, w zeszłym roku zjechałam wszystkie markety w okolicy i kicha
albo przepiórki.ja skorupku juz kolekcjonuje bo beda mi na wianek potrzebne i mam akurat dosc biale bo prosto id chodowcy.ale zawsze mozna pomalowac
siakowa 11:11, 11 lut 2016

nawigatorka napisał(a)
albo przepiórki.ja skorupku juz kolekcjonuje bo beda mi na wianek potrzebne i mam akurat dosc biale bo prosto id chodowcy.ale zawsze mozna pomalowac

miałam na myśli przepiórkę...skąd mi się ta kuropatwa wzięła...nie wiem
nawigatorka 12:28, 11 lut 2016

siakowa napisał(a)

miałam na myśli przepiórkę...skąd mi się ta kuropatwa wzięła...nie wiem

az sprawdzilam jak wygladaja.tez ladne
Sabina76 13:40, 11 lut 2016

inag napisał(a)
A dziś w końcu wyciągnęłam znów swojego pustaka i zafundowałam mu metamorfozę. Było tak:
A jest tak:

Bardzo pomysłowe! A tak pytanie z innej beczki - na ostatnim zdjęciu masz na ścianie naklejkę?
Sabina76 13:43, 11 lut 2016

inag napisał(a)

U mnie z przejęciem przesyłek nie ma problemu bo zwykle i tak sama odbieram ale kilka razy już tak "w razie czego" prosiłam nawet sprzedawców żeby rachunku mi nie dołączali
Ty masz jeszcze tyle miejsca, że kurier pod koniec sezonu to z zamkniętymi oczami do Sabiny trafi

Ha ha, muszę powiedzieć, że przed świętami przyjeżdżali co dzień,a z DHL'a to już nawet nie dzwoni tylko trąbi, a niektórzy to nawet pokwitowania nie chcą
Sabina76 13:44, 11 lut 2016

ren133 napisał(a)

Dziewczyny
Ja to zamawiam do pracy

Ja niestety nie mogę,pomijając fakt, że M.odbiera mnie z roboty