Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

inag 23:06, 11 lut 2016

Iwk4 napisał(a)
Ilonko, ja mam Artemis od jesieni. Przed nią ma stipę, wcześniej lawendę, przed obwódkę bukszpanową.
A za różami perowską i werbenę.

Stipę z różami ma Łuki na bylinowej, nawet ostatnio ktoś fotkę przytoczył, to szybko znajdziesz. Bardzo udane połączenie.

Muszę w wolnej chwili ją u Ciebie odszukać.
To zdjęcie Łukasza róż ze stipą znam na pamięć! Uwielbiam je
inag 23:11, 11 lut 2016

siakowa napisał(a)

tylko białe albo kuropatwie a tak w ogóle to w skelpach nie ma białych jaj, w zeszłym roku zjechałam wszystkie markety w okolicy i kicha

No coś Ty? Nie ma białych? U mnie w sklepach stoją oznaczone jako białe obok tych zwykłych i kupić je można bez problemu zwłaszcza w okresie Wielkanocym.
Ja zawsze kupuję takie "wsie" jaja od szczęśliwych kurek biegających po podwórku, choć tam raczej takich czysto białych nie ma.
inag 23:16, 11 lut 2016

Makao_J napisał(a)

Świetny pomysł z tą gładzią. Podoba mi się. Muszę poprosić eMa by dał mi trochę takiej gładzi. A z tym otworem to już całkiem strzał w dziesiątkę.

Masz wiele pomysłów które pasują do mojego stylu.

Mam kuchnię kremową z brązowym blatem ale jakbym pomalowała ten pustak na jakiś kolor pasujący (jeszcze nie wiem jaki bo wciąż szukam) to byłaby moja kropka nad "i".

Gładź wygląda naprawde świetnie tylko ma jeden feler: Trochę pyli i jest bardziej krucha od cementu. Spróbuj może najpierw pokombinować z zaprawą cementową - skoro masz zamiar później i tak malować odlew to bez znaczenia jest czy użyjesz białej gładzi czy szarego cementu a efekt na pewno będzie trwalszy.
Ja teraz szukam białego cementu i z nim będę próbowała. Pochwal się co wymyśliłaś
inag 23:17, 11 lut 2016

leon60 napisał(a)
pustak w nowym wydaniu genialny

Dzięki! Pozdrowienia!!!
inag 23:19, 11 lut 2016

nawigatorka napisał(a)
albo przepiórki.ja skorupku juz kolekcjonuje bo beda mi na wianek potrzebne i mam akurat dosc biale bo prosto id chodowcy.ale zawsze mozna pomalowac

Spróbuj poszukać w sklepach takich czysto białych. U mnie można dostać bez problemu więc pewnie i u Ciebie też
inag 23:20, 11 lut 2016

siakowa napisał(a)

miałam na myśli przepiórkę...skąd mi się ta kuropatwa wzięła...nie wiem

Przysięgam, że się zastanawiałam po Twoim poście jakie jajka ma kuropatwa (ale to brzmi) i zaraz miałam zapytać prof. googla
inag 23:24, 11 lut 2016

Sabina76 napisał(a)

Bardzo pomysłowe! A tak pytanie z innej beczki - na ostatnim zdjęciu masz na ścianie naklejkę?

To czarna płyta z pleksi wycięta w taki sposób. fajne to jest, bo bardzo lekkie. Na ścianie trzyma się na taśmę dwustronną. Kolorów jest sporo do wyboru i formatów też.
inag 23:25, 11 lut 2016

Sabina76 napisał(a)

Ha ha, muszę powiedzieć, że przed świętami przyjeżdżali co dzień,a z DHL'a to już nawet nie dzwoni tylko trąbi, a niektórzy to nawet pokwitowania nie chcą

lindsay80 23:26, 11 lut 2016

inag napisał(a)

To czarna płyta z pleksi wycięta w taki sposób. fajne to jest, bo bardzo lekkie. Na ścianie trzyma się na taśmę dwustronną. Kolorów jest sporo do wyboru i formatów też.

Ilonka a gdzie się takie płyty kupuje i czym się w nich wycina te kształty?
inag 23:27, 11 lut 2016

Sabina76 napisał(a)

Ja niestety nie mogę,pomijając fakt, że M.odbiera mnie z roboty

No, ja tak jak napisałam też nie mogę
Ale Ty możesz jeszcze powiedzieć że walczysz o dyplom najlepszego pracownika i pracę bierzesz do domu w tych pudłach