Dziękuję jest śliczna miałam Elizabeth ale robole mi połamali jak zakładali nową siatkę i nie udało się jej uratować, mam dwie bialą nazwy nie pamiętam chyba gwiaździsta i Galaxy
Róże będę oglądała i cieszyła oczy u Cibie, moja okazała się Chopinem.
Amelka cisy to twardziele, ja wiem że dadzą radę. Ja jednego ratuję od tamtego roku, w zaprzyjaźnionej szkółce chcieli go wyrzucić, przygarnęłam biedaczka..
Górka z wrzosami, już nie jest górką z wrzosami Dzisiaj było przesadzanie i sadzenie. Teraz to górka z dzwonkami i hostami ( przyjdą jeszcze paprocie, ale te będa posadzone w doniczkach żeby się za bardzo nie rozrosły) A nie jeszcze jest starzec
Iza trochę nareszcie poczytałam szkoda psiaka, ostatnio widziałam go jeszcze na powtórce Mai Moje trójlisty ładnie rosną mam też żółtego później, zakwita od tego ciemnego, rośnie u mnie ładnie kielichowiec wonny przynajmniej tak zamawiany już 4 lata ma ponad 1m wysokości, u podstawy nowe ładne pędy ale ani razu mi nie kwitł nie wiem czemu ostrózka ma piękny kolor firletki pełnej nie mam ale mam białe, może zrobimy podmiankę w nasionkach? hosty przepięknie mi rosną muszę pomyśleć o dzieleniu niektórych na wiosnę, no i ostatnio zrobiłam z ich liści gołąbki, pozdrawiam Kukliku
Gosiu ,witaj!
Lilie się pomału rozkręcają .Ja już tylko kupuję azatki i drzewiaste, hybrydowe, i mieszańce OT.Wszystkie u nas dobrze rosną , zimują i kwitną.
A ty też masz lubelskie, czyli ten sam klimat i zimy.Także śmiało.polecam i te drugie.
Maczki śliczne. Sieje je na wiosnę prosto do gruntu..W tym roku wysiałam ich więcej, bo też jedne dostałam i mam ich więcej.Oczywiście Będę zbierała nasionka i dla ciebie wystarczy.I goździków i maczków
Już 3 osoby je zaklepały. Ale mam ich trochę to wystarczy,I dla mnie i dla was.
Sory, gapa ze mnie, zaraz ci odpowiem na prv.
Madame Julia Corevon