Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Wieloszka"

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 19:13, 04 sty 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Czy te murowane donice z kulkowiskiem są ocieplone jakoś????

Donica nie jest ocieplona, ale nic w niej jeszcze nie przemarzło.

Jasne dziekuję ale ty z wrocławia a ja z syberii prawie hmmmm
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 19:10, 04 sty 2013

Do góry
Zeta napisał(a)
Czy te murowane donice z kulkowiskiem są ocieplone jakoś????

Donica nie jest ocieplona, ale nic w niej jeszcze nie przemarzło.
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 17:53, 04 sty 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Jak Wam się podoba .... Danusiu nie wywalaj linka plizzz bo ja się w tym ogrodzie zakochalam ...
Taki kolor drewna miał być na mojej elewacji a jest jajecznica....

contemporary contemplation nagroda na Hampton Court Palace Flower

Madżenko, telepatia jakaś Szukałam ostatnio na GAPie inspiracji do mojego brzozowego zakątka i dokładnie ten sam ogród mnie zachwycił!!! Będę zatem zGAPiać, tylko u mnie będzie wersja dla ubogich mniej bukszpanów, a więcej takich poczochranych cisów (mam do przesadzenia) i oprócz host więcej traw i kwitnących fioletowo-biało kfiatków. Co o tym myślisz?

Pieknie będzie. Te brzozy z kulam są cudowne! Jak rozrysujesz to pokaż co planujesz
Ogród z perspektywą na przyszłość 17:43, 04 sty 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Ha Noemi biorę jak zwykle do samochodu, Wieloszkę i Irenke pewnie też namówimy

Mnie nie trzeba zbyt długo namawiać! Jak jeszcze miejsce wolne to siem piszę

Się rozumie

Monika Wrocław planuje najazd na Poznan!!!
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 17:42, 04 sty 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Napiszę tak:
w grudniu z eMem gadalam , ze pojedziemy. Ale on nie wie, ze ma być Ogrodowisko
więc na 99% jadę...ale...
Mój M czeka na operację kolana po której bedzie 8 tyg o kulach chodził i tu moze być ból bo operacja ma być lada moment...wiec nie wiem czy się wykuruje

Rozumiem, że M. kierowca i bez niego ani rusz. Będziemy zatem trzymać kciuki, żeby szybciutko wrócił do zdrowia i nam Cię na Gardenię dostarczył

Wieloszka ja tez kierowcą jestem i bez problemu dam se rade sama...ale we 2 zawsze raźniej jest
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 15:52, 04 sty 2013

Do góry
Oryginalny kulig

Zimowy domek magnolii:

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 15:50, 04 sty 2013

Do góry

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 15:46, 04 sty 2013

Do góry
No to jak już nadrabiam zaległości, to w zdjęciach też, żeby nie było
Wspomnienie pierwszego (i jak na razie ostatniego) śniegu tej zimy... Grudzień 2012

Ogród Sylwii od początku cz.II 15:31, 04 sty 2013

Do góry
Hmmm.... wymasowana, wypoczęta, zrelaksowana Dla Ciebie wiosna mogłaby się już zacząć
A Twój ogród dla wielu jest już idealny!!! I musisz to zaakceptować
Buziam prawie noworocznie
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 15:25, 04 sty 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)

Napiszę tak:
w grudniu z eMem gadalam , ze pojedziemy. Ale on nie wie, ze ma być Ogrodowisko
więc na 99% jadę...ale...
Mój M czeka na operację kolana po której bedzie 8 tyg o kulach chodził i tu moze być ból bo operacja ma być lada moment...wiec nie wiem czy się wykuruje

Rozumiem, że M. kierowca i bez niego ani rusz. Będziemy zatem trzymać kciuki, żeby szybciutko wrócił do zdrowia i nam Cię na Gardenię dostarczył
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 15:23, 04 sty 2013

Do góry
popcarol napisał(a)
Zazdroszczę spotkania Chociaż do Poznania tak daleko nie mam, kiedy ta Gardenia? muszę poszukać

pozdrawiam!!

Karola, teraz zima, w ogrodzie nic się nie dzieje więc łatwiej wygospodarować czas Termin już znasz 22-24.02.
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 15:22, 04 sty 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)

Zazdraszczam tych spotkań, targów , nart ,grillowania tak fajnie rodzinnie się zrobiło, jakby każdy się znał od wieków ..

no właśnie dlatego ta Gardenia mnie ciągnie...chociaż namiastka tych spotkań

O przepraszam bardzo - jaka namiastka? Co raz więcej chętnych się zgłasza
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 15:09, 04 sty 2013

Do góry
Gabrysia_ napisał(a)
Znowu wróciłam do Twoich zdjęć,szkoda że nie masz wizytówki,byłoby łatwiej niż przedzierać się przez tyle stron...
Połączenie grysu bardzo mi sie podoba no i geometryczne nasadzenia

Gabrysiu, jesteś pierwsza, która nie narzeka, że ja za mało zdjęć wstawiam ! Bóg Ci zapłać dobra duszo Na wizytówkę to ja ani nie mam skończonego choć w części ogrodu, ani czasu, żeby ją zrobić Pójdę za przykładem starszej i mądrzejszej siostry Madżenki i popełnię wizytówkę jak dojdę do tysiączka stron. A więc....... mam duuuużo czasu
Ogród z perspektywą na przyszłość 15:00, 04 sty 2013

Do góry
aga_pe napisał(a)

No to dziewczyny jeden dzień do wieczora późnego rezerwujcie nieodwołanie. Może sobota 23.02, bo w niedzielę słabo z długim siedzeniem?

również głosuję za sobotą

Ja głosuję za niedzielą, tylko nie wiem, czy w niedzielę jest na Gardenii jeszcze coś do oglądania?
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 14:59, 04 sty 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Jak Wam się podoba .... Danusiu nie wywalaj linka plizzz bo ja się w tym ogrodzie zakochalam ...
Taki kolor drewna miał być na mojej elewacji a jest jajecznica....

contemporary contemplation nagroda na Hampton Court Palace Flower

Madżenko, telepatia jakaś Szukałam ostatnio na GAPie inspiracji do mojego brzozowego zakątka i dokładnie ten sam ogród mnie zachwycił!!! Będę zatem zGAPiać

Dziewczyny mnie się teź bardzo podoba ... Baaaardzo tak bardzo , ze tez mam tego linka u siebie pozdrowionka ... Nie mam tylko brzozowego zagajnika... ...Ale za to niezagospodarowany przód , może tam te półkulki
Roztoczańskie klimaty 12:29, 04 sty 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)
1 stycznia - tak na dobry początek Nowego Roku przeczytałam Twój wątek od deski do deski M.in. szukałam informacji o wielkości ogrodu, bo zdjęcia pokazują ogromną przestrzeń. No i znalazłam - HEKTAR!!! To jest normalnie jakaś masakra! Ja wymiękam na 42 arach i myślę, co tu wykombinować, żeby toto skurczyć jakoś, a tu Zeta - Pani na hektarze nie narzeka! Jak Ty to ogarniasz kobieto??? Zwłaszcza, że wszystko wygląda jak spod igiełki!!! A ten trawniczek!!! Masz nawadnianie? Bo o liniach kroplujących na rabatach doczytałam. Gratuluję siły i dobrego gustu! A "wodogrzmot" jak marzenie! Boski! Aż trudno uwierzyć, że sami go zrobiliście

Cześć no ja w Twoim wątku już od jakiegoś czasu buszuję, to chyba największy ogród na forum więc byłam zainteresowana jak sobie radzisz ....ale nie wymiękasz.... Nie gadaj.......No my kobitki nigdy nie wymiękamy hehehe.
A spod igiełki to mój ogród wcale nie jest ......tylko nie robię zdjęć chwastom .... czeka mnie jeszcze wiele pracy ....chciałabym żeby mój ogród był leśny ale uporządkowany...ješli można go tak nazwać ......
Na trawniku mam nawadnianie bo u mnie ogród na piachu....;-(. A wodogrzmot to moja mania niewyrzucania śmieci został zrobiony z resztek cegieł po budowie ,.....odpadów kamienia elewacyjnego i kawałków ogrodzenia .....tak mam u mnie nic się nie zmarnuję.....taki mały recykling
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 12:28, 04 sty 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)

Ja widziałam relację z ubiegłorocznego spotkania I dlatego się kusze...
Do Poznania mam ok 3,5 godzinki jazdy... M juz wstępnie poinformowany, ze moze byśmy się wybrali...nie wie biedactwo, ze spotkanie przy okazji ma być...hihihi

To go lepiej nie uświadamiaj A jak już nas pozna, to może jeszcze kiedyś pozwoli wejść Ci na forum, albo stwierdzi, żebyś lepiej się z nami nie zadawała, bo się zarazisz hihihi
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 12:04, 04 sty 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

ja już u siostry nocleg zabukowałam

O jak Ci dobrze!!!

Aga, u mnie miejsce dla około 4 osób się znajdzie, także zapraszam dziewczyny

to moze ktoś inny skorzysta, ale dzięki Moniko. Ja mam swoje klucze od mieszkania siostry, tak więc nad ranem mogę nawet przyjść

No tak długo to chyba nie możemy gadać, bo mamy 3,5 godziny drogi powrotnej. To dość dużo czasu, żeby nasi M. zdążyli zamki nw drzwiach powymieniać

hehehehehe
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 12:01, 04 sty 2013

Do góry
aga_pe napisał(a)

O jak Ci dobrze!!!

to moze ktoś inny skorzysta, ale dzięki Moniko. Ja mam swoje klucze od mieszkania siostry, tak więc nad ranem mogę nawet przyjść

No tak długo to chyba nie możemy gadać, bo mamy 3,5 godziny drogi powrotnej. To dość dużo czasu, żeby nasi M. zdążyli zamki nw drzwiach powymieniać
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 11:58, 04 sty 2013

Do góry
kwiatholandii napisał(a)

O jak Ci dobrze!!!

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies