Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

Zeta 12:21, 04 sty 2013

aga_pe napisał(a)
Ale masz cudny ogród. Przywędrowałam tu z wątku Wieloszki

Brzozy cudne

Pozdrawiam i idę czytać dalej Twój wątek

Witam w moim wątku .....i zapraaszam ....miłego czytania
Zeta 12:29, 04 sty 2013

Wieloszka napisał(a)
1 stycznia - tak na dobry początek Nowego Roku przeczytałam Twój wątek od deski do deski M.in. szukałam informacji o wielkości ogrodu, bo zdjęcia pokazują ogromną przestrzeń. No i znalazłam - HEKTAR!!! To jest normalnie jakaś masakra! Ja wymiękam na 42 arach i myślę, co tu wykombinować, żeby toto skurczyć jakoś, a tu Zeta - Pani na hektarze nie narzeka! Jak Ty to ogarniasz kobieto??? Zwłaszcza, że wszystko wygląda jak spod igiełki!!! A ten trawniczek!!! Masz nawadnianie? Bo o liniach kroplujących na rabatach doczytałam. Gratuluję siły i dobrego gustu! A "wodogrzmot" jak marzenie! Boski! Aż trudno uwierzyć, że sami go zrobiliście

Cześć no ja w Twoim wątku już od jakiegoś czasu buszuję, to chyba największy ogród na forum więc byłam zainteresowana jak sobie radzisz ....ale nie wymiękasz.... Nie gadaj.......No my kobitki nigdy nie wymiękamy hehehe.
A spod igiełki to mój ogród wcale nie jest ......tylko nie robię zdjęć chwastom .... czeka mnie jeszcze wiele pracy ....chciałabym żeby mój ogród był leśny ale uporządkowany...ješli można go tak nazwać ......
Na trawniku mam nawadnianie bo u mnie ogród na piachu....;-(. A wodogrzmot to moja mania niewyrzucania śmieci został zrobiony z resztek cegieł po budowie ,.....odpadów kamienia elewacyjnego i kawałków ogrodzenia .....tak mam u mnie nic się nie zmarnuję.....taki mały recykling
Zeta 12:31, 04 sty 2013

kraania napisał(a)
Hej Zeta, witam noworocznie. Widzę, że i Ty planujesz zmiany . Ciekawa jestem ila razy już słyszałaś, że miekszasz w przecudnym miejscu ?

No Ty też nie masz co narzekač ......podobnie mieszkasz w pięknym miejscu....wiesz wszedzie dobrze ale u siebie najlepiej.....
Joaska 14:48, 04 sty 2013

Witam się w Twoim ogrodzie,
podreptałam pięknymi ścieżkami, popodziwiałam przestrzeń i piękne widoki ,
zauroczyłam się kolejnym pięknym ogrodem,
pełnym detali i cudnych rośli, bukszpanów i hortensji,
popatrzyłam na wodogrzmota w gabionie,
zauroczyłam sie ozdobami świątecznymi, choinkami, wiankami ...
no i się w końcu ujawniam, że podglądam i podziwiam.
Mala_Mi 16:53, 04 sty 2013

Mala_Mi 16:53, 04 sty 2013

Wyszedł dubelek wiec napiszę, że dziwne, że masz tyle śniegu.
kraania 17:03, 04 sty 2013

Zeta napisał(a)

Hej Zeta, witam noworocznie. Widzę, że i Ty planujesz zmiany . Ciekawa jestem ila razy już słyszałaś, że miekszasz w przecudnym miejscu ?

No Ty też nie masz co narzekač ......podobnie mieszkasz w pięknym miejscu....wiesz wszedzie dobrze ale u siebie najlepiej.....

Pewnie, że nie narzekam ! Tylko ja nie mam hektara ogrodu i hektara lasu .
Zeta 17:05, 04 sty 2013

asc napisał(a)
Wyszedł dubelek wiec napiszę, że dziwne, że masz tyle śniegu.

No tak moje życzenia noworoczne się spełniają ....co nie powiesz ...to się śmieje
No właśnie też się zastanawiałam że to dziwne tyle śniegu w styczniu.???? Ulepie Ci bałwana chcesz?????
Zeta 17:07, 04 sty 2013

kraania napisał(a)

Pewnie, że nie narzekam ! Tylko ja nie mam hektara ogrodu i hektara lasu .

Wiesz to i dobrze nie trzeba tyle zasuwać hehehe
Ja bym chciała 6 hektarów żeby mieć ciszę i spokój ale tylko z 4 ary żeby założyć ogród
Zeta 17:08, 04 sty 2013

Joaska napisał(a)
Witam się w Twoim ogrodzie,
podreptałam pięknymi ścieżkami, popodziwiałam przestrzeń i piękne widoki ,
zauroczyłam się kolejnym pięknym ogrodem,
pełnym detali i cudnych rośli, bukszpanów i hortensji,
popatrzyłam na wodogrzmota w gabionie,
zauroczyłam sie ozdobami świątecznymi, choinkami, wiankami ...
no i się w końcu ujawniam, że podglądam i podziwiam.

Ja też Cię odwiedziłam