Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

gierczusia 14:59, 04 sty 2013

Wieloszka napisał(a)

Jak Wam się podoba .... Danusiu nie wywalaj linka plizzz bo ja się w tym ogrodzie zakochalam ...
Taki kolor drewna miał być na mojej elewacji a jest jajecznica....

contemporary contemplation nagroda na Hampton Court Palace Flower

Madżenko, telepatia jakaś Szukałam ostatnio na GAPie inspiracji do mojego brzozowego zakątka i dokładnie ten sam ogród mnie zachwycił!!! Będę zatem zGAPiać

Dziewczyny mnie się teź bardzo podoba ... Baaaardzo tak bardzo , ze tez mam tego linka u siebie pozdrowionka ... Nie mam tylko brzozowego zagajnika... ...Ale za to niezagospodarowany przód , może tam te półkulki
Mala_Mi 17:43, 04 sty 2013

Podczytuję........ ale oszczędzam się czasowo...... ale te brzózki i kulki..... podobają mi się też
Że też spotkanie nie jest w okresie kopania bukszpanów..a będę chyba większym autem... bo nas 5 jedzie razem
Madzenka 17:46, 04 sty 2013

asc napisał(a)
Podczytuję........ ale oszczędzam się czasowo...... ale te brzózki i kulki..... podobają mi się też
Że też spotkanie nie jest w okresie kopania bukszpanów..a będę chyba większym autem... bo nas 5 jedzie razem

Aniu trzeba ciś pomyśleć!!! jakieś zlecenie z Wroclawia i wiyta u mnie.???
Madzenka 17:50, 04 sty 2013

KasiaWB napisał(a)

faaaajne, też mi się podobają
Marzenko, dziękuję za pamięć i życzenia, pozdrawiam ciepło, noworocznie!

Kasiu brakuje mi Twojego nocnego szwędania po ogrodach

Szwędam się po cichutku bo nie wypada tak po nocy, w piżamie, po nie swoim ogrodzie ))
Buziaki!

Gwizdnij na mnie cicho to do Ciebie dołączę tylko M nie obudź
Madzenka 17:51, 04 sty 2013

Magda70 napisał(a)

Wiem, wiem.Za 3 tygodnie mam urodziny więc wielką tapetę kaloszy na kompie wkleję, żeby sie M domyślił. Wilk syty i BUKSZPAN cały

dobry pomysł. Musze sobie na imieniny taką tapete na kompie zrobić

To rewelacyjny pomysł!! Ja do tej pory na pulpicie miałam zdjęcie córci i M myśli, że i do szczęścia nic więcej nie potrzeba I go rozczaruję.... Och co ja bym zrobiła bez Ogrodowiska...nie dość,że pomysły do ogrodu to jeszcze na eMów

Ogrododowisko bawi i uczy
Madzenka 17:53, 04 sty 2013

Wieloszka napisał(a)

Jak Wam się podoba .... Danusiu nie wywalaj linka plizzz bo ja się w tym ogrodzie zakochalam ...
Taki kolor drewna miał być na mojej elewacji a jest jajecznica....

contemporary contemplation nagroda na Hampton Court Palace Flower

Madżenko, telepatia jakaś Szukałam ostatnio na GAPie inspiracji do mojego brzozowego zakątka i dokładnie ten sam ogród mnie zachwycił!!! Będę zatem zGAPiać, tylko u mnie będzie wersja dla ubogich mniej bukszpanów, a więcej takich poczochranych cisów (mam do przesadzenia) i oprócz host więcej traw i kwitnących fioletowo-biało kfiatków. Co o tym myślisz?

Pieknie będzie. Te brzozy z kulam są cudowne! Jak rozrysujesz to pokaż co planujesz
Madzenka 17:54, 04 sty 2013

gierczusia napisał(a)

Szwędam się po cichutku bo nie wypada tak po nocy, w piżamie, po nie swoim ogrodzie ))
Buziaki!

A ja uważam że szwędanie się w piżamie po cudzych ogrodach jest baaaaardzo na topie i takie Ogrodowiskowe ..,,,zastanawiam się czy to nie jest jakiś rodzaj choroby zakaźnej tak samo jak pociąg do bukszpanów

A w koszuli nocnej można??? Czy to się nie liczy? Bo mi w pidżamie za gorąco

Gierczusia a ile m2 w tym przedogeódku masz ? Patrzyłaś na przedogródek Noemi ? Madzia gardenbuilders naśladuje
Madzenka 17:56, 04 sty 2013

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Witam, helouł!
Ja tu z życzeniami noworocznymi a tu już inspiracje na wiosnę...wyprzedzacie kochane sezon....tylko patrzeć i uczyć się! Inspiracja z GAP-a i mnie się podoba. Więc - grabie w dłoń!

Heloł!!! gdzieżeś Ty była kobieto? Kulę ziemnską okrążyłaś?
Czas planowac zmiany A wiesz, że w trakcie porządków przedświątecznych plan Twojego ogrodu znalazlam?
Magda70 18:00, 04 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)

Buziaki!

A ja uważam że szwędanie się w piżamie po cudzych ogrodach jest baaaaardzo na topie i takie Ogrodowiskowe ..,,,zastanawiam się czy to nie jest jakiś rodzaj choroby zakaźnej tak samo jak pociąg do bukszpanów

A w koszuli nocnej można??? Czy to się nie liczy? Bo mi w pidżamie za gorąco

Gierczusia a ile m2 w tym przedogeódku masz ? Patrzyłaś na przedogródek Noemi ? Madzia gardenbuilders naśladuje

Ja myślę, że płeć męska pozwoliłaby Ci nawet bez koszuli czy pidżamki
grupa_trzyma... 18:15, 04 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)

Witam, helouł!
Ja tu z życzeniami noworocznymi a tu już inspiracje na wiosnę...wyprzedzacie kochane sezon....tylko patrzeć i uczyć się! Inspiracja z GAP-a i mnie się podoba. Więc - grabie w dłoń!

Heloł!!! gdzieżeś Ty była kobieto? Kulę ziemnską okrążyłaś?
Czas planowac zmiany A wiesz, że w trakcie porządków przedświątecznych plan Twojego ogrodu znalazlam?

Taaaak? I co dalej? Mów, mów...ja słucham uważnie....