Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

Wieloszka 11:49, 04 sty 2013

Magda70 napisał(a)
Oj...kusi mnie ta Gradenia...

To ja się dołożę do kuszenia - w ubiegłym roku, właśnie na Gardenii, po raz pierwszy poznałam realnie Danusię, Witka i parę osób z forum (Monikę, Krys, Hanię i innych). To było niezapomniane spotkanie, a jaki apetyt na następne Więc nie marudź, tylko przyjeżdżaj, zwłaszcza, że w tym roku chyba ekipa się powiększy
Wieloszka 11:52, 04 sty 2013

kwiatholandii napisał(a)

ja już u siostry nocleg zabukowałam

O jak Ci dobrze!!!

Aga, u mnie miejsce dla około 4 osób się znajdzie, także zapraszam dziewczyny

Monika, daj spokój! Żadnych noclegów, żadnych kłopotów! Jedziemy na Gardenię i na spotkanie w doborowym towarzystwie Jeśli o mnie chodzi - mogę tylko na 1 dzień. Najwyżej skrócimy oglądanie terenów wystawowych na rzecz pogaduch, żebyśmy zdążyły się nagadać
Mi by najbardziej pasowało w niedzielę, tylko czy tam wtedy jeszcze jest co oglądać? W sobotę były prawdziwe tłumy. Moniko, jak Ty uważasz?
Magda70 11:58, 04 sty 2013

Wieloszka napisał(a)

Oj...kusi mnie ta Gradenia...

To ja się dołożę do kuszenia - w ubiegłym roku, właśnie na Gardenii, po raz pierwszy poznałam realnie Danusię, Witka i parę osób z forum (Monikę, Krys, Hanię i innych). To było niezapomniane spotkanie, a jaki apetyt na następne Więc nie marudź, tylko przyjeżdżaj, zwłaszcza, że w tym roku chyba ekipa się powiększy

Ja widziałam relację z ubiegłorocznego spotkania I dlatego się kusze...
Do Poznania mam ok 3,5 godzinki jazdy... M juz wstępnie poinformowany, ze moze byśmy się wybrali...nie wie biedactwo, ze spotkanie przy okazji ma być...hihihi
aga_pe 11:58, 04 sty 2013

kwiatholandii napisał(a)

O jak Ci dobrze!!!

to moze ktoś inny skorzysta, ale dzięki Moniko. Ja mam swoje klucze od mieszkania siostry, tak więc nad ranem mogę nawet przyjść
Wieloszka 12:01, 04 sty 2013

aga_pe napisał(a)

O jak Ci dobrze!!!

to moze ktoś inny skorzysta, ale dzięki Moniko. Ja mam swoje klucze od mieszkania siostry, tak więc nad ranem mogę nawet przyjść

No tak długo to chyba nie możemy gadać, bo mamy 3,5 godziny drogi powrotnej. To dość dużo czasu, żeby nasi M. zdążyli zamki nw drzwiach powymieniać
aga_pe 12:04, 04 sty 2013

Wieloszka napisał(a)

O jak Ci dobrze!!!

No tak długo to chyba nie możemy gadać, bo mamy 3,5 godziny drogi powrotnej. To dość dużo czasu, żeby nasi M. zdążyli zamki nw drzwiach powymieniać

hehehehehe
Wieloszka 12:28, 04 sty 2013

Magda70 napisał(a)

Ja widziałam relację z ubiegłorocznego spotkania I dlatego się kusze...
Do Poznania mam ok 3,5 godzinki jazdy... M juz wstępnie poinformowany, ze moze byśmy się wybrali...nie wie biedactwo, ze spotkanie przy okazji ma być...hihihi

To go lepiej nie uświadamiaj A jak już nas pozna, to może jeszcze kiedyś pozwoli wejść Ci na forum, albo stwierdzi, żebyś lepiej się z nami nie zadawała, bo się zarazisz hihihi
Magda70 12:33, 04 sty 2013

Agnieszko - ja już jestem zarażona Więc mój biedny mąż nie ma już nic do gadania
Co nie co mu opowiadam co kto i dlaczego....oby się chłopina zaznajomił... i też wiedział co i jak...
Zeta 12:37, 04 sty 2013

Zazdraszczam tych spotkań, targów , nart ,grillowania tak fajnie rodzinnie się zrobiło, jakby każdy się znał od wieków ..
Gabrysia_ 12:39, 04 sty 2013

Znowu wróciłam do Twoich zdjęć,szkoda że nie masz wizytówki,byłoby łatwiej niż przedzierać się przez tyle stron...
Połączenie grysu bardzo mi sie podoba no i geometryczne nasadzenia