Ferie.....
To calkiem normalny objaw Moj M od razu po powrocie z urlopu na poczatku lipca zaczal sprawdzać oferty zimowe Kierunek i miesiąc wyjazdu juz doprecyzowany, teraz przez najblizsze miesiące będzie sprawdzał hotele i ceny Kiedy macie ferie w tym roku? Bo my niestey w lutym zatem wyjazd z naszą kilkudziesięcią ekipą narciarska odpada, gdyz tego tloku w Alpach w lutym nie zniosę. Wolę w styczniu pojechac do Włoch .
miałam dzisiaj kontakt z Kasią Boćkiem , kazała wszystkich pozdrowić, uspokoić że u niej wszystko ok, ale na Ogrodowisko póki co nie wróci z przyczyn prywatnych.
Wiem, że sporo osób o nią pytało i się martwiło...
słuchajcie miałam dzisiaj kontakt z Kasią Boćkiem , kazała wszystkich pozdrowić, uspokoić że u niej wszystko ok, ale na Ogrodowisko nie wróci z przyczyn prywatnych.
Wiem, że sporo osób o nią pytało i się martwiło...
Marzena a wiesz, że ja ostatnio do takiego wniosku doszłam w górach... o ile balkony domów są obwieszone donicami z pelargoniami i surfiniami to poza tym większość ogródków jest zaniedbana...
bo to takie zboczenie już jest... jak jadę to patrze i oglądam
a tak na marginesie źle ze mną bo sprawdzałam termin ferii...
Cięcie:
W okresie spoczynku w zasadzie najlepszy czas. Ale u brzóz późną jesienią można. Październik np. albo wczesną wiosną (luty) zanim zaczną soki krążyć. Zależy jaka zima i jaka wiosna, dlatego polecam późną jesień.