Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Gardenarium 09:09, 22 sie 2015

Złudzenia - zaskoczenia

Instagram Ogrodowiska
Flower1 09:09, 22 sie 2015

Danusiu ,pieknie u Ciebie .Bardzo podoba mi sie wejscie do ogrodu .U Ciebie wszystko jest takie otulone ,cudownie to wyglada .Daje troszke prywatnosci ,marze zeby u mnie tez sie tak rozroslo ale to jeszcze pare dobrych lat .Zostawiam pozdrowionka.
Gardenarium 09:12, 22 sie 2015

U nas to trwało, ale na szczęście doczekaliśmy się, że nas nie widać i można spokojnie siedzieć na ławce i kontemplować ciszę

Instagram Ogrodowiska
Monic 09:15, 22 sie 2015

Pięknie!
Hortensja 11:19, 22 sie 2015

Gardenarium napisał(a)
U nas to trwało, ale na szczęście doczekaliśmy się, że nas nie widać i można spokojnie siedzieć na ławce i kontemplować ciszę

to teraz Danusiu cofnij się do czasów kiedy dopiero tworzyłaś ramy ogrodu np. z tych pięknych serbów i poczuj się jak... u mnie
serio, jak patrze na tak pieknie wyrośnięte drzewa to mam ochotę rzucić kopaczkę
U mnie we wrzesniu plantowanie terenu i dopiero wtedy moge pomyśleć o stworzeniu drzewiastych ram ogrodu, a zanim urosną żeby nas zasłonić - wolę nawet nie mysleć
zastanawiałam sie z czego zrobić ramy ogrodu. Czy wybrać świerki serbskie czy tuje szmaragd? boję się, że serby rozrosną się i zajmną mi całe miejsce w ogrodzie a tego mam mało - czytałam, ze Twój ogród ma ok. 500m2 u mnie jest chyba podobnie ale na zdjęciach Twój ogród wydaje sie być taki duży, wręcz trójwymiarowy....
Milka 11:23, 22 sie 2015

Gardenarium napisał(a)

Kiedyś zarywałam każdą noc, przez 3 lata...teraz jakiś raz w tygodniu, ale potem zasypiam nawet przy ciekawym programie o ogrodach angielskich hmm

O ...aż nie mogę uwierzyć chyba ostro działasz, w przeciwieństwie do mnie
Lukasz2013 11:27, 22 sie 2015

Danusiu pięknie jak zawsze u Ciebie
Nula 11:30, 22 sie 2015

Śliczne zdjęcia cudownego ogrodu,pozdrawiam serdecznie
MirellaB 11:42, 22 sie 2015

Ogród wygląda pięknie Lubię jak spadnie deszcz, bo wydaje mi się, że rośliny nabrały innego koloru, zupełnie inaczej niż po podlaniu.

Mój ogród raczkuje, nie mogę już się doczekać kiedy się wszystko rozrośnie i trochę osłoni od sąsiadów - myślę, że jeszcze z 5 lat i będzie ok

Danusiu mam dwa pytania:
Czy gdzieś jest Twoja relacja z tego sezonu zakładania ogrodu?
Czy mogę we wrześniu jeszcze zrobić oprysk dolistny iglaków?
ana_art 12:35, 22 sie 2015

niedosyt zdjęć mam.... ale rozumiem czas zabiegania

Danusiu jaki jest najlepszy termin na podkrzesanie drzew (brzoza, pisardi)?