Marzenko karmik podlewany systematycznie a i zaglądałam mu w korzonki i nic tam nie ma .... i florowitek był i zdepczany był ..... ale tam nieważne .... będzie runianka ..... uszczykuję sadzonki i przenoszę na placyk z bonsajem ..... Tak sobie pomyślałam , że jak sypną igły z sosny to się schowają pod listki runianki i nie będzie bałaganu Frosted Curls przesadzałam trzy dni temu i nic a nic jej się nie stało a wiesz , że ją na wiosnę można ciachnąć na króciutko .... Jeszcze krócej niż pokazywałaś u siebie .... gdzieś wyczytałam jest wtedy ładniejsza i można ją sadzić na pierwsze tło jutro strzelę fotkę .... dosadziłam dzisiaj takie małe czupurki przed domem ... wprowadziła odrobinkę delikatności na rabacie ....
Znowu to samo Ale i tutaj będzie zmiana, nieduża ale będzie, przybędzie strefy wyżwirowanej, a jak będzie źle, to wrócę do trawnika
hehe 10 minut - 6 m? Błyskawica nie kobieta.
ja przerzucam co pięć sześć tygodni żeby szybciej dojrzewał i można go szybciej użyć
Danusiu - mi również Co do Anabelle - dzisiaj o mało nie przeżyłem zawału.....W nocy przeszła u nas nawałnica i rano ani jedna nie stała prosto.....Wszystkie co do jednej leżały na ziemi Dlatego nakupiłem tyle tyczek i podpórek u Koniora (ostatnia szkółka)....Około 20 kwiatów połamało, teraz część siedzi w wazonie, a reszta patyków poszła na sadzonki....Ciężkie to życie ogrodnika Asiu - niech zdrowo rosną Do zobaczenia
zdecydowanie bukszpan a trawka wydaje się być dość obfita w kształtach , może uda się ją podzielić przed posadzeniem ?