Lubie bukszpany zwłaszcza jesienią i zimą, gdy dzięki nim ogród nadal jest zielony. Szkoda by było. Jak wymienię na cisy to coś je tez pewnie zaatakuje
Trawek na szczeście coraz więcej. Ale jak żyć bez tych ram bukszpanowych?
ha ha tez tak mam tylko zawartość w limokowym kolorze co by do ogrodu pasowało. u mnie za to plaga bukszpanowego grzyba. następny ogród bedzie bez bukszpanów
Kufa, przegięłaś typografka Toć to wygląda jak render
Ta donica z runianką to jak cię znam to robiona, nie kupna. Napiszesz z czego i jak? Nie kojarzę, a bardzo by mi się jedna taka pezydała. Tylko kurdesz mam obawy że spawać trzeba by było, a rego nie potrafię :'( Ibteresuje mnie zwłaszxza z czego to, bo widzę że to takie fajne o cienkich krawędziach- takie lubię
Mirella kosdrzewiny tez mi chorują Taki los ogrodnika
Zawsze będzie można zrobić rewolucję
Kolejne hortensje tym razem ogrodowe. Coś mają za małe kwiaty w tym roku mimo, ze nawoziłam i podlewałam
Damy radę! Przed chwilę wkleiłam namiary na pułapki fermonowe. Musimy wyłapać wszystkie samce
Gdyby ktoś się pyatła czy warto inwestowac w zakup Incrediball zamiast zwykłych Anabell to odpowiadam NIE WARTO. Moje Incrediball I tak je lubię
Ps. Hortensje leża na wygryzionych w ubiegłym roku bukszpanach.... Myślałam, ze to grzyb teraz wiem, ze ćma...