Pionowe zdjęcia obracasz u siebie w komputerze A z kulą dobrze wymyśliłaś - właściwie świetnie wyglądałoby, gdyby woda lądowała prosto w lustro wody, ale wykonanie byłoby bardzo skomplikowane..... Ramkę daj koniecznie z bukszpanu
No i tak jak zawsze czytam od końca - nie wiem czy tez tak macie. Sebek 3xC, cudne rabaty, cudne rośliny i cuuuudne zdjęcia. Wracam do czytania - wstecz
Dziękuję Sebek Monteverde róże przezimowały mi wspaniale i chyba po raz pierwszy będę też miała dużą Edenkę. Cieszę się bardzo. Na pewno wkelję kilka zdjęć jak zakwitną.
Ewelinko - jeśli chcesz takie to są to Southern Comfort - potffory, bo liście mają wielkie U mnie na słońcu sobie nie radziły - ale w cieniu rosną dobrze
Ewa - super! Hosta na Ciebie czeka w doniczce, za późno mi się przypomniało i już jest duża chyba pojedzie ze mną do Keukenhof
Ela - powoli też sałatę można jeść, rukola duuża
Kasia - dzięki! Pogoda taka że Twoje też migiem urosną!
Sebek dzięki - tak sobie pomyślałam Ale wczoraj przycięłam tawuły w kuleczki i z planu nici
Wow. Metr rocznie to bardzo dużo. W takim razie to ciekawe ze na przypietej etykietce do drzewka bylo napisane ze rośnie wolno do 2.5 metra . Ale wygląda identycznie jak na Twoich zdjęciach Tygrysie . Powiedz tylko jak z jej delikatnością na warunki. Jest u nas glina zatem wrzuciłam ja do torfu. Jest przy płocie co prawda ale przed nami nie ma zabudowy i jest wiatr z pola czasem mocny. Da rade w takim miejscu? Naczytalam się o delikatności magnolii i byle powiew mnie stresuje w jej kierunku.
Dzięki Sebek za sugestie. Zrobię za niedługo fotki by ocenić jej miejscowe. Póki co Wrocław ciągle w strugach deszczu wiec nie pobiegam z aparatem za bardzo.
Sebek, czarnookie ciemnofioletowe i różowe, ale nie jasnofioletowe. Tych pani nie polecała. A z białych polecała million bells i z seledynowym przebłyskiem, a nie same białe i powiem Wam, że w ub roku kupiłam seledynowe i brakło mi dwóch. Dokupiłam białe, bo seledynowych nie było i te białe były gorsze. Ciekawe jak to się sprawdzi.