Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 08:59, 01 sty 2016
Do góry
Po dawce fotek ...muszę poszukać sztucznych kwiatów i wiosenny wianek na drzwi zrobić!

Borówcowy raj 16:58, 31 gru 2015

Do góry
Powoli żegnam czas obżarstwa i lenistwa. Oby szybko zawisł wiosenny wianek na moich drzwiach. Na razie jeszcze świąteczny:

Od Nowego Roku postanowienia ... znowu .
Nie umiem fotografować produktu, ale nauczę się wkrótce. Nie wystarczyło czasu. Wobec tego nie ma zdjęć . Wszystkie w domu wychodzą bure.
Życzę wszystkim szczęśliwego 2016 roku.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 10:59, 30 gru 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
przepiękny wianek ten limonkowy na ścianie

Mnie też zachwyca i taka lekkość od niego bije i tryska świeżością i rozświetla
Ogrodowy spektakl trwa ... 22:15, 29 gru 2015

Do góry
Ispiracją była dekoracja Dzidki
nie miałam sił na wianek, a miałam takie gałązki z którymi nie wiedziałam co zrobić i tak powstała dekoracja na drzwi

za zrobione zakupy dostałam taki wianek

drzewko przed domem w bieli - chciałam wyczarować zimę ze śniegiem - a tu nic i nawet w dlugiej prognozie śniegu nie

a tak wygląda snopek którym mój kot nie jest zainteresowany

a tak którym jest zainteresowany

Wilcza Góra 22:13, 29 gru 2015

Do góry
Margarete napisał(a)
Obejrzałam tu i na blogu twoje dekoracje świąteczne - to znaczy ich dalszy ciąg bo pocztek juz widziałam wczesniej. Pieknie, prosto, konsekwentnie i ciekawie........a kolory nieoczywiste.......pamietam ten malinowy wianek od Sylwii z ub roku albo jeszcze wczesniejszy, w kompzycji z twoimi prostymi świecami, świecznikami, lustrzanymi powierzchniami pieknie sie komponuje. Białe Rudolfy x3 tez fajne a donice z gałązkami i bombkami przed wejsciem cudowne (pytanie : co to za donice są te dwie ciemne po obu stronach drzwi? z kompozytu czy ceramiki? gdzie kupowane ?)
Pozdrawiam noworocznie

p.s. szarlotke wg twojego przepisu zrobie na pierwszy wekend po Nowym Roku, zobaczymy czy i u mnie "zaskoczy"...

malinowa miłość nie chce odpuścić, więc tylko dokupuję niezbędne atrybuty (świece, serwetki)
donice po obu stronach drzwi lekkie, z kompozytu kupowane w centrum ogrodniczym blisko nas 3 lata temu

p.s. szarlotka robi furorę wszędzie gdzie zagości, więc i pewnie u Ciebie się sprawdzi daj znać !

Wszystkiego cudownego w Nowym 2016 !!!!
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 21:53, 29 gru 2015

Do góry
Te ciemierniki wyjątkowe, a schowaj je bo serce Ci pęknie jak głowy położą
te wianek z tych malutkich kuleczek śliczny - jak się nazywa na roślinka wiesz? ja mam takie kuleczki w bukiecie na czerwono zabarwione.
Choinkę rozbierasz? potrzebujesz stroisz na okrycie?

pozdrawiam
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 21:13, 29 gru 2015

Do góry
przepiękny wianek ten limonkowy na ścianie
Ogród do kwadratu 19:50, 29 gru 2015

Do góry
Malkulku - postaram się ...

Sebciu - wianek stary... co roku jakoś liftingowany

Ren 133 - masz rację, ciemierniki są wspaniałe!!! Nie opieraj się dłużej i sadź je. O tej porze roku ZACHWYCAJĄ!!!

Frezjo - tak naprawdę nie zabezpieczam ich. Mróz im nie szkodzi... bardziej śnieg - tak zaobserwowałam. I powiem ci, że zaczęłam się zastanawiać nad kloszami szklanym... w sumie teraz pomyślałam, że takie szklane kule też spełniłyby zadanie a wyglądały nowocześnie... Muszę to rozważyć

Pszczółko - zrobiłam te śnieżynki ... tak naprawdę to tylko 3 okążenia na szydełku. Sama na pewno dasz radę takie zrobić! Co do włóczki... zrobiłam z resztek, lekko usztywniłam i... wiszą na choince :

Polinko... dziękuję ... ciemierniki są wspaniałe, ale jeszcze muszę się nauczyć jak je dobrze pielęgnować, by zimą cudnie kwitły. I wiesz... ja też się cieszę

Siakowa - no wiesz... mam stresa, bo dawno nic nie fociłam, a tobie znów mało! Nienasycona bestia Następnym razem obrócę się na pięcie

Życie w wiejskim ogrodzie 19:16, 29 gru 2015

Do góry
Ewa777 napisał(a)
Pozdrawiam poświątecznie Tulipany w donicach obejrzałam i zatęskniłam za wiosną Wianek też mi się podoba - nie wiem, dlaczego narzekasz

Ja też Ewciu tęsknię za wiosną ale póki co to przyszła chyba do nas zima, byle tylko krótka
Bo ja z natury jestem z tych wymagających i dość krytycznie podchodzę do tego co robię

Macham
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 18:11, 29 gru 2015

Do góry
malkul napisał(a)
Ewa- całuski

melduję że mroźno jest

i że choinka i wianek sypią się w proch
ino sprzątam

czas chyba na nie

Ja dzis swoja rozebralam choc jeszcze igla z niej nie spadla
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 18:09, 29 gru 2015

Do góry
Ewa- całuski

melduję że mroźno jest

i że choinka i wianek sypią się w proch
ino sprzątam

czas chyba na nie
Ogród do kwadratu 16:53, 29 gru 2015

Do góry
Śliczny wianek i bombki w donicach. Ciemierniki przepiękne i jak ich duuużo

Cieszę się, że jesteś
Wilcza Góra 15:49, 29 gru 2015

Do góry
Obejrzałam tu i na blogu twoje dekoracje świąteczne - to znaczy ich dalszy ciąg bo pocztek juz widziałam wczesniej. Pieknie, prosto, konsekwentnie i ciekawie........a kolory nieoczywiste.......pamietam ten malinowy wianek od Sylwii z ub roku albo jeszcze wczesniejszy, w kompzycji z twoimi prostymi świecami, świecznikami, lustrzanymi powierzchniami pieknie sie komponuje. Białe Rudolfy x3 tez fajne a donice z gałązkami i bombkami przed wejsciem cudowne (pytanie : co to za donice są te dwie ciemne po obu stronach drzwi? z kompozytu czy ceramiki? gdzie kupowane ?)
Pozdrawiam noworocznie

p.s. szarlotke wg twojego przepisu zrobie na pierwszy wekend po Nowym Roku, zobaczymy czy i u mnie "zaskoczy"...
Ogród do kwadratu 14:23, 29 gru 2015

Do góry
Wianek piękny a ciemierniki (coraz bardziej mi się podobają) zachwycają swoją urodą
Ogród do kwadratu 14:00, 29 gru 2015

Do góry
Pięknie Świetny ten wianek
Życie w wiejskim ogrodzie 21:51, 28 gru 2015

Do góry
Pozdrawiam poświątecznie Tulipany w donicach obejrzałam i zatęskniłam za wiosną Wianek też mi się podoba - nie wiem, dlaczego narzekasz
Pora na zmiany, czyli Alkowe rewolucje ogrodowe 14:49, 28 gru 2015

Do góry
Wełniany wianek cudny ,jeszcze takiego nie widzialam .Gatki przesyłam na 100!
Typografia ogrodu 10:15, 28 gru 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

To akurat stol z Bozego narodzenia wianek na sylwestra zgadza sie.
A mikolaja sie oczywiscie spisal-przyniosl ksiazki do poczytania i zaproszenie na lekcje jazdy na nartach bo nigdy nie mialam okazji sprobowac a niedawno podobno wspomnialam ze bym chciala a jak u Ciebie?

No jakby nie było stół pięknie przystrojony
Prezenty fajne ... zwłaszcza karnet
U mnie bez szaleństw - perfumy - jedne z 3 moich pewniaków: Givenchy Verry Irresistible L'Intense a od córci dostałam herbatki owocowe z własnoręcznie wykonanymi hasłami typu: "to będzie cudowny dzień"
Święta jak święta gościnnie ... ale wczoraj mus było zrelaksować się wieczorkiem na termach (45 km ode mnie są Termy Uniejów) ... wspaniały wypoczynek
Pozdrawiam
Typografia ogrodu 09:15, 28 gru 2015

Do góry
ren133 napisał(a)

Asiu
Ślicznie przygotowałaś stół na Wigilię
Nic dziwnego, że wszystkim się podobało ... nawet babci
Bardzo klimatycznie ... mam nadzieję, że mikołaj się spisał Pochwal się co Ci przyniósł
A wianek z korków na Sylwestra przygotowałaś?

To akurat stol z Bozego narodzenia wianek na sylwestra zgadza sie.
A mikolaja sie oczywiscie spisal-przyniosl ksiazki do poczytania i zaproszenie na lekcje jazdy na nartach bo nigdy nie mialam okazji sprobowac a niedawno podobno wspomnialam ze bym chciala a jak u Ciebie?
Typografia ogrodu 08:58, 28 gru 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

Asiu
Ślicznie przygotowałaś stół na Wigilię
Nic dziwnego, że wszystkim się podobało ... nawet babci
Bardzo klimatycznie ... mam nadzieję, że mikołaj się spisał Pochwal się co Ci przyniósł
A wianek z korków na Sylwestra przygotowałaś?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies