Kindzia - niestety Giardiny nie mam. Ale muszę się przyznać,że po buszowaniu u ciebie ,dzisiaj skusiłam się na Lagunę. Mam jeszcze miejsce przy słupie elektrycznym i chcę,żeby ona po nim się wspinała
asiak - powolutku i twoje rozkwitną.Sezon dopiero się zaczyna
Kasya - CARDINAL HUME u mnie bardziej w szerz się rozrasta,a ok 1m ma wysokości. W tym sezonie nawet zdrowy jest

EYES FOR YOU mam znowu pierwszy sezon

W ubiegłym kupiłam,ale ją zmarnowałam i na wiosnę znowu drugą kupiłam,bo bardzo mi się podobają jej kwiaty.
Na dzień dzisiejszy szybko przekwita,ale przyczyną może być to,że sadzona wiosna,korzenie nie sa tak długie,żeby sobie wilgoć ciagnąc z głębi ziemi.
Chociaz i tak dłużej niż w ubiegłym roku,bo jednak kilka dni trzyma już.
Kiedyś oglądałam program i własnie ona była polecana na typowa patelnie,więc poczekam
monteverde - Aneczko,gdzieś ty sie tyle podziewała
Myślałam,że się w Holandii spotkamy nareszcie i się nie udało .
Jestem pewna,że chwila moment i Twoje róże będą bardziej szalały niż u mnie
Sebek - do rwania jest tylko Rosarium Uetersen,reszta do podziwiania

Mam nadzieje,że się nie pomyliłeś
paniprzyroda - masz rację,nazbierałam tych bylin

Przecież cały czas Was podglądam i się uczę
Coral ma kolce,ale wydaje mi się,że są grubsze i rzadsze,a na młodych pędach takie mięciutkie.
jolanka - niestety ,osypuje się. Większość róż się osypuje kiedy przekwita. Tylko chyba ciemne zasychają na pędach z płatkami.
Dlatego większośc różanomaniaczek pedantycznych robi bukszpanowe obwódki,co zasłania ten feler
abiko - ja też w tej miłości trwam,a mój eM,cały czas marudzi ile razy można jedna i tę sama różę oglądac,wąchać i jeszcze pół nocy zdjęcia wertować, Dla niego to niepojete