To carex Crater? - tak rzekła pani sprzedajaca, ale pewna nie była...
Sadzonki malutkie, bo już dokonałam podziału - na wiosnę będzie jak znalazł
To też carex, ale nie mam pojęcia co za jeden. Podobny do Ice Danse - te mam, więc mogę porównać - ale obrzeże ma bardziej białałe, ogólnie mocniej świeci niż ID, i był w doniczce "w kupie", więc się nie rozłazi. CZyżby Variegata? Ale wg opisów to ID jest jasniejszy, a u mnie odwrotnie...
Czy mógłbym prosić o przynajmniej ogólne sprawdzenie poprawności poniższego projektu ?
Źródłem wody będzie zaznaczona pompa (nr 4 z tab) czerpiąca wodę ze studni głębinowej.
Czy może zostać użyty przewód o jednej średnicy, np. 25mm dla całej instalacji czy powinien być użyty przewód 32mm jako główny przewód i np. 20mm jako doprowadzenie/rozgałęzienie do zraszaczy ?
Na tyle dobrze na ile się można dobrze w ciąży czuć Co prawda dorwała mnie cukrzyca ciążowa i insulinka, ale nie taki diabeł straszny , ale na wyjeździe poczułam że jednak w ciąży jestem Wyszło o ile szybciej się męczę
mam kilka rabat z tym zestawem. Jedne starsze drugie młodsze i wnioskuje ze rozstaw 80 cm od rośliny do rośliny to minimum. Jeśli zrobisz gęściej
ro po 2 latach będzie taki busz ze rośliny zaczną się dusić. U mnie rozchodniki maja nawet metr średnicy a rozplenice 1.2 M.
Na tej rabacie rosną kule bukszpanowe...uwierz mi na słowo
A tu młodsza Barbara, z mniejszym rozstawem i na stałej bardzo ziemi
Aguś, dziękuję ci bardzo i za piękny mieczyk też
Urlopuję na Dębowym
Ale ciągle coś jest to zrobienia.Przycięcia, wycięcia, podwiązania, poprawienia.
Oberwania.
Ogórki cały czas w przetwarzaniu itp.Ale i tak fajnie