Szukałam szukałam gdzie mi odpisałaś i mogła bym tak siedzieć i podziwiać do jutra masz tyle superaśnych okazów Jarzmianka ciągle mi w głowie i te kule białe jak bombki morskie nastroszone egzotycznie wyglądają liliowce tylko wzdychać Mówisz że ta pierwsza hosta to Fortunei coś tam to mogę sobie zapisać ... dzięki kochana pysznogłówki masz fajne kolorki białą gdzieś widziałam też fajna...buziaki zostawiam śliczne foty robisz zbliżeniowe
Ja też juz mam nową listę do zakupu
Trochę róż, trochę trawek . ruteka, Perowskia, 1- liliowiec, 2 nowe hosty,...
Oj, zawsze tak już będzie,że będzie nas nowego dla nas kusić ?
Zachody słońca nad wodą zawsze wyglądają cudnie.Ale mi nie zawsze chcę się na nie chodzić .
Gdyby nie lasek miałabym fajny widok na zalew.
Wiesz jak to jest, przez ileś lat jeszcze czegoś przybywa.Kiedyż myślałam ,że mam już urządzony ogród.Tak ze 4 lata temu.I założyłam watek na forum.I się zaczęło,,, zawsze nowe chciejstwa i nowe, dokupywanie roślin i nowe rabaty
Jarzmianki mam tylko dwie, młode ale już fajne.
W liliowcach jestem zakochana , tak jak i w hostach, liliach, powojnikach , różach
Nie mam za co.I dziękuję bardzo za miłe słowa
hortensje , chyba nie ma takiej osoby, która by je nie lubiła, prawda ?
Dębolistna
Róża Elmshorn i hortensja Bobo w tle
Ta była kupiona jako Silver Dolar, ale chyba nią nie jest.Raczej Vanilka??
I Liliowiec Jan Paweł II ]
Witaj!
Takie są zachody słońca.Cudne, niepowtarzalne, z czasami marzycielskie, nostalgiczne, romantyczne,, magiczne, itp.
Bardzo ci dziękuję za miłe słowa pod adresem mojej fotografii.
Ty tez robisz piekne zdjęcia.
Hortensja Limelight
Hortensja bukietowa KYUSHU
Hortensja bukietowa Vanille-Fraise
W większości hortki już łądnie kwitną.Dwie ogrdówki jakie mam, w tym roku podmarzły i nie zakwitną.
A bukietówki ładnie kwitną.Kilka tylko z mniejszym kwitnieniu.
Kwitnące hosty jeszcze są. W innych hostach już przekwitły i pousuwałam te badylki, aby roślina się nie wytężała,
Dalie