Możesz sadzić, ale jak to z roślinami, nic nie jest na sztywno, nic nie jest na pewno. Te strefy to nie całkiem tak od tylu do tylu stopni. Jak w ruletce, a na nic nie ma gwarancji, po prostu posadź i przekonasz się, napisanie że przemarznie, czy że nie przemarznie to nie w mojej gestii jest Ja sadzę i nie patrzę na strefy. Sadzę nawet rośliny z Nowej Zelandii A tym bardziej cis, cisy rosną w Polsce w naturze, a że ten jest żółty, bardziej przez to wymarzający jest.
Kule są do kupienia w internecie w zakładach kamieniarskich, od 500 zł. Do tego zbiornik, pompa, oświetlenie. Razem od 2.000 - 2.500 zł. Zależy od wielkości kuli.
dzisiaj byłam prywatnie. Wróciłam już z wystawy, zrobiłam sporo zdjęć ciekawych aranżacji, spotkałam brytyjskiego projektanta, tuż po wejściu na wystawę oprowadzała go Pani Agnieszka Żukowska, natomiast ja po zrobieniu zdjęć i odwiedzeniu kiermaszu, szybciutko wróciłam, ponieważ dzisiaj mam ważnego i oczekiwanego Gościa, od roku obiecuje nasze progi przekroczyć Wójt Gminy Michałowice i o 13 dzisiaj nastąpi ta chwila
Zobaczy wraz z żoną nasz ogród.
To już za kwadrans, tym sposobem nie będę na wykładach.