Ogród zakładałyśmy w tym samym czasie, tylko ja bardziej rozwlekłam to w czasie, ale też i ogród mam prawie razy 3 większy
W żurawkach przywlokłyśmy sobie opuchlaki.. i jest pożytek z czarcich kręgów .. ogród zdecydowanie zyskał. Może i te moje plagi spowodują, że rozstanę się bez sentymentów z tym co sentymentalne . To bardzo jest budujące.. bardzo..
Śniadanie przez ciebie się przeciągnęło .. nie mogłam się oderwać.
Edyta, zobaczymy jak się spisze Też o nim już kiedyś myślałam, ale w końcu kupiłam palmowe. Teraz zwolniło się miejsce, więc zobaczymy jak mu tu będzie. Nie wiem tylko czy nie za ciemno...
Dziś marna pogoda na fotki, ale wrzucam małe conieco
Witam wszystkich!
Proszę o informacje i pomoc co dolega moim hortensjom? Grzyb czy niedobór składników?
Problem pojawił się na spodnich liściach krzewu. I co zastosować na tą dolegliwość? Zaczynają pięknie kwitnac ale zaraz stracą wszystkie liście
Kurcze wczoraj się okazało że padł mi jeden obiektyw od aparatu
ten zwykły, którym robię najwięcej zdjęć, przeszukałam pół domu i nie mogę znaleźć rachunków i gwarancji, pudełka są,a papierów nie ma
dla mnie to mini tragedia , wyobrażacie sobie mnie bez aparatu????
na szczęście obiektywem do portretów mogę co nieco cykać i wczoraj zrobiłam wieczorną sesję mieczyków , kolory trochę przyblakłe.ale ne mogłam się powstrzymać