Sylwia masz tyle miejsca, nie żegnaj się z nimi.Przed chwilą wróciłam od Ciebie, roboty z drogą idą.
Mirka ta hortensja ma z 15 lat i trzeci raz mi kwitnie, może teraz się poprawi.Nie wysadzałam ją a to z powodu liści, bo też mają swój walor, takie kolorowe.które się zmieniają z zielonych na brązowe. Dawno kupiona.Rośnie pod balkonem z przodu domu w towarzystwie perukowca i krzewuszek.
Dla Ciebie jej kwiatki w całej okazałości, końcówki stają się różowe, a może i fioletowe będą?
Myslałam że to wericilioza, teraz widzę że pleśń, wszędzie mam takie kłaczki w ogrodzie, dziś odkopałam tuje i takie ma korzenie - czy ktoś wie co to? Bo mi drzewa umierają
Znam temat psa w ogrodzie aż nadto Do dziś walczymy na zmianę o swoje prawa przed chwilą widziałam z jakim upodobaniem mój czworonóg pałaszował niedawno posadzonego trzcinnika Muszę się ruszyć i zrobić tam zasieki.
Ale u Ciebie teren wielki więc pies ma gdzie się wyszaleć. No ale z drugiej strony ma o wiele większe pole do popisu ...
Młody jest, z wiekiem będzie mniej psocił A poza tym śliczna mordka :*
Te kloniki które masz to już wystarczy, nawet nie wiem czy nie zostawiłabym tam tylko dwóch by nie było tak regularnie.
Wtedy może stipy posadzić w dwurzędzie ? Fajnie jak jest jej gęściej
Ale pięknie , normalnie dech mi zapiera cudnie ten kwadrat pomiędzy trawnikiem z kamyczkami to jakaś fontanna ?
Co masz pod vanilkami ? Żurawki widzę ,chyba rozchodniki i jakaś fajna trawka ? Mogę wiedzieć co to ? Też coś pod vanilki chcę dać ,tylko mam tam wąsko ...