Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

nawigatorka 07:58, 01 sie 2017

kasja83 napisał(a)

Ta ściana to naprawdę takie nic...wstydu nie przynosi po prawdzie, ale nic szalonego. To Asiu bardzo dużo drzewka Wam idzie, jak takie zapasy.
palimy w kominku bardzo często. Najczęściej dla klimatu. Choc w zasadzie to trochę ironicznie brzmi...
Dla nastroju...może lepiej
Poza tym grilujemy na drewnie.
kasja83 08:00, 01 sie 2017

mrokasia napisał(a)
Kasja, ale ładnie u Ciebie! Bardzo podoba mi się ten stojak na drewno. I w ogóle jak zobaczyłam Twoje pierwsze posty i zdjęcia i teraźniejsze to zmiana jest mega. Jak masz doła, że rośliny małe i tak wolno rosną to sobie wróć do początku i zobacz jak było . Terapia szokowa .

No dziękuję Ci bardzo za dobre słowo...może mam ogrodowe spadki mocy, bo w tym roku nic spektakularnego się nie dzieje.
kasja83 08:04, 01 sie 2017

Kasia_CS napisał(a)
OOj, ja też lubię bardzo tę odmianę jeżówek - mają piękny kolor! Ja swoje podzieliłam na wiosnę i nie są takie dorodne, choć też fajnie kwitną.. w dodatku wczoraj jak pieliłam wokół nich, to zahaczylam łańcuszkiem o jeden z kwiatów i zerwałam go sobie Ale mocne te jeżówki

MIejsce na drewno na wypasie

Ja w ogóle bardzo lubię jeżówki...nie mogę się doczekać,aż dosadzę sobie inne odmiany. Ale twardo muszę trzymać się planu, więc narazie nie mogę sobie pozwolić na jeżówkowe zakupy.
kasja83 08:05, 01 sie 2017

Kasiolaaa napisał(a)
U mnie wczoraj przez kota moja cala konstrukcja z drzewem powalila sie i znowu tyle ukladania trzy rzedy zjechaly ehhh

No co za kotDobrze, że go nie przywaliło.
polinka 16:18, 01 sie 2017

kasja83 napisał(a)

Nie tylko do Red Barona i jeżówek-Finka poleciła mi to do wszystkich kwitnących-a że u mnie poza jeżówkami i szałwią narazie nie ma wiele kwitnących-to podlewam jeżówki
Drzewo...nawet już na szybko ułożyliśmy. Ma być jeszcze daszek i druga strona demontowalna-ale to pewnie za sto lat.
Tak to wygląda na chwilę obecną.

Piękny stojak!
katel 18:33, 01 sie 2017

Bardzo fajnie wyszło i pasuje do reszty
gierczusia 21:11, 01 sie 2017

kasja83 napisał(a)

Ja w ogóle bardzo lubię jeżówki...nie mogę się doczekać,aż dosadzę sobie inne odmiany. Ale twardo muszę trzymać się planu, więc narazie nie mogę sobie pozwolić na jeżówkowe zakupy.

Ojjjj taka zatwardziałość i trzymanie siė planu jest godne pochwały jak ja Ci tego zadroszczę bo ja musiałabym chodzić do ogrodniczego z listą zakupow - do dania ekspedientce i z zawiązanymi oczami
anbu 14:52, 02 sie 2017

Ekstra stojak wyszedł!
_Martini_ 17:28, 02 sie 2017

Super stojak i super za stojakiem rabatka.
kasja83 10:20, 04 sie 2017

Zana napisał(a)
Wróciłam stojak na drewno obejrzeć, bo coś wczoraj nie dopatrzyłam a tu tyle zachwytów. No super Wam wyszło.

Dzięki Aniu,ale naprawdę chyba lepiej wygląda to na fotkach