Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

MirellaB 23:25, 31 lip 2017

Basenu zazdroszczę, chociaż denerwuje mnie jak trawa po nim się niszczy i później gole placki na trawie zostają Lecę zerknąć do Ciebie

My w tym roku specjalnie pod basen taras powiększaliśmy
Zana 07:51, 01 sie 2017

Ooo jaka fajna pamiątka latarenkowa z wyjazdu.
Rozważania o hortensjach poczytałam. Miałam zamiar kupić Polar Bear, ale czytam ze bardziej Phantom polecany. Czasami to dobrze, że człowiek się z czymś nie wyrobi. To może się jednak na Phantoma skuszę.
paulina_ns 15:40, 01 sie 2017

U Was też dzisiaj taki upał? Ja się roztapiam!!!

Hihi
paulina_ns 15:58, 01 sie 2017

Magleska napisał(a)

Święta prawda przez potwora znowu muszę pozmieniać

Madziu taki potwór, super sprawa, warto dla niego się poświęcić
paulina_ns 16:00, 01 sie 2017

Zana napisał(a)
Ooo jaka fajna pamiątka latarenkowa z wyjazdu.
Rozważania o hortensjach poczytałam. Miałam zamiar kupić Polar Bear, ale czytam ze bardziej Phantom polecany. Czasami to dobrze, że człowiek się z czymś nie wyrobi. To może się jednak na Phantoma skuszę.

Anulka ja mam polar bear i Phantoma, będę miała porównanie, ale to dopiero w przyszłym roku na razie same liście obsypalam hortki korą,żeby chociaż trochę wilgoć im zatrzymała, cały tydzień takie upały mają być
paulina_ns 16:03, 01 sie 2017

MirellaB napisał(a)

My w tym roku specjalnie pod basen taras powiększaliśmy

Mirelka czytałam u Ciebie ale Ty masz wielkiego smoka, ja ze względu na dzieci nie kupuje tak wielkiego boję się,że mogą się potopic
MirellaB 19:16, 01 sie 2017

Paulinka masz rację. Nie kupuj takiego dużego i głębokiego jeszcze teraz.
Mąż się na taki uparł, a ja nie chciałam. Uważam, że jest za duży dla 5 latka. Kuba się kąpie w nim tylko w kole i zawsze z kimś dorosłym.

Kiedyś nie wyciągnęłam drabinki z basenu i wyobraź sobie, że wszedł sam z kuzynem w rzeczach po drabince do basenu i cichutko pływali na materacu, a ja gotowałam obiad. Coś mi było za cicho, a to zły znak. Wyszłam do ogrodu, a oni szczęśliwi pływają. Ale byłam zdenerwowana
Kasiolaaa 22:05, 01 sie 2017

Moj maly dzisiaj tez plywal w malutkim baseniku nalalam dwa wiadra wody i to sie zachlysna wodą a ja chcialam kupic ten wielki musze.z tym kilka lat poczekac
23:20, 01 sie 2017
Ja już drugi sezon wielkiego nie wyciągam ze względu na maluchy, kupiłam im malutki i mają frajdę, są bezpieczni
MirellaB 00:15, 02 sie 2017

Bezpieczeństwo najważniejsze