Aniu one raczej mają typowe dla kosodrzewin miniturowych przyrosty, ok 5 cm bez uszczykiwania. Ale główna zaleta to, że są bardzo gęste i nie trzeba uszczykiwać aby miały zwarty pokrój.
Gosiu pryskałm... Pierwszy raz profilaktycznie w marcu jeszcze przed wypuszczeniem pąków. Wtedy najbardziej podatne na grzyby czyli róże, magnolie, powojniki i graby pryskalam. Potem po ulewnych deszczch topsienm i raz score. Praktycznie 1 x w miesiącu mi wychodzi...
Odezwę sie do was za godzinkę... Napiszę tylko źe varellę okazyjnie mała 25 cm za 90 zł kupowałam a duźą - 50 cm za 290 zł..... Ale warto było. Uwielbiam ją
Zmykam. Wrócę o pólnocy...
Olala łan lawendy jak rodem z Prowansji..... A Maria Teresa niemal jak Antonina...
Buziolki. Zmykam bo muszę pranie poskładać bo mnie jutro teściowa nawiedza...
Ciski tnij w sześcianki, kule mają wszyscy, teraz Danusia sześciany lansuje , widzialaś na CHFSh ? Tylko zgodnie z propozycją Sławko przesadż w równe rzędy
I nie byłabym sobą gdybym nie spytała czym malujesz taras?
Moniko a tesć te buki jak szeroko (wąsko ?) tnie? Mój żywopłot ma mieć 40/50 cm a teścia jest węższy? Bo jesli tak to ja moje graby jeszcze mocniej będę ciachac