Marzenko dziękuję za foty powojników. Czyli na węższej rabatce też mogą być bo wcale tak dużo miejsca nie zajmują.
Madżenko - moja bajzlownia na szczęście ukryta za domem, ale i tak zauważyłem tylko te boskie donice, a potem hortensje w środku
KOOOBIETO!!!! litości jaki bajzlownik ja pytam? Uwierz bajzlownika nie widziałaś Dzisiaj stałam z wężem, stoje, woda leci a ja sę myślę ja pierdziu (słowo było niecenzuralne ) ale bajzel... Kosrzewę siną też miałam nie przyciełam kwiaów a mimo to wyglądała makabrycznie, więc się z nią pożegnałam... Róże zawsze u Ciebie podziwiałam i lawenda łał! Golden celeration w porównainu do graham ma więcej płaków.
Fajnie , że można u kogoś wirtualnie odpocząć w ogrodzie .... u Ciebie i u innych moich ulubionych .... U siebie na razie się męczę .....
A ja dzisiaj pojechałam odpocząć nad nasze morze i....... wytrzymaliśmy na plaży 2godzinki . Tak p..... że musieliśmy uciekać Trudno ,jutro poleżakuję na podwórku ,ostatni tydzień urlopu
O, rany, marzena Twój wątek bije rekordy poularnosci- patrzę i oczom nie wierze , ile stron dzisiaj "nabiłaś" Ja również na donice zwróciłam uwagę i pięknokolorowe horti. Musiałam się cofnąć, z babskiej ciekawości, gdzie ta taczka.... I fajny stelarz na drewienko masz.
Nadrobiłam. Pięknie jak zwykle. Tu ciągle się dzieje. Już pisałam u Ani_art : nie mam w projekcie róż, ale jak patrzę na Wasze to myślę, że to obowiązkowo mieć
Marzenko dzięki za foty kosodrzewin najbardziej urzekła mnie jednak varella ...tylko ta cena Och jak ja lubię ten Twój kwiatkowy busz Powojniki mnie zachwyciły! Kombinuję gdzie u siebie je wcisnąć Polecisz mi centrum ogrodnicze najlepiej na trasie Poznań - Wrocław lub w okolicach Green Towers? Chciałabym tam znajomego wysłać może upoluje derenia dla mnie