Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "AngelikaX"

Na huśtawce miło płynie czas... 10:56, 25 wrz 2017

Do góry
_Martini_ napisał(a)
Jesienne zakątki w moim ogrodzie

Piękności
Na zielonej... trawce :) 10:51, 25 wrz 2017

Do góry
AniMa napisał(a)
Cudniaste cisy Przy kakieś okazji na pewno tam zajrzę
Pokaż coś z ogrodu siostry. Jak mówisz, że poszła w kwadraty to już się ciekawska zrobiłam i czujna na zdjęcia
Gratuluje nagrody Należy ci się za Twoja pracę

Dziękuję

Fot z ogrodu siostry nie mam, będę u niej w przyszłym tygodniu to popstrykam i wrzucę
Na zielonej... trawce :) 10:50, 25 wrz 2017

Do góry
Ewelina poszło dzięki
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 10:45, 25 wrz 2017

Do góry
Hej Reniu czytam o zmianach u Ciebie... swoją drogą u Ciebie nigdy nudy nie ma (nawet jak ciągle pokazujesz perfekcyjny ogród) ciągle coś się dzieje

Co do ścieżki mi się wydaje, że ta z kostki brukowej spaja całość ciągu komunikacyjnego... może te koło na środku niepotrzebnie przykuwa uwagę, ale poza tym jest ok
Jeśli jednak rączki Cię świeźbią to myślę, że żwirek z kulami to ciekawy pomysł ale może kosztem trawnika? aby dać po obu stronach ścieżki... jak uważasz?
Anulajda w raju 10:36, 25 wrz 2017

Do góry
anulajda napisał(a)
Pokaże wam jak zachowują się Variegatusy przy deszczowej pogodzie.

Teraz już tu są podparte i związane ale takich traw to ja nie chcę u siebie i zaczynam poważnie się zastanawiać nad eksmisją niektórych miskantów z ogrodu, tym bardziej że miejsca mam coraz miej na nie.

A co to za leniuchy, że im się stać nie chce? Poważną rozmowę musisz z nimi odbyc

A róże... a propo poprzedniego Twojego wpisu... chyba nie dojrzałam jeszcze do nich... wystarcza mi jak u Ciebie popodziwiam a naprawde jest co podziwiać
Typografia ogrodu 10:35, 25 wrz 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Co to za przepis z buraczkami i musztardą? Też poproszę

Bo dałabyś Asiu przepis tutaj i byłby spokój
A tak, jak wszyscy to wszyscy - babcia też - poproszę i ja
Na zielonej... trawce :) 10:31, 25 wrz 2017

Do góry
Iwonka napisał(a)

Posadziłam, ostatnią już w deszczu i od tej pory już któryś dzień pada nieprzerwanie. Przynajmniej będą dobrze podlane, chociaż jak tak dalej pójdzie to zaczną gnić od nadmiaru wody. Taki rok mamy w małopolsce, najpierw susza, teraz powódź. Mam czas wymyślić co pod brzozami... stipa pięknie wyglada u ciebie a nie mam jeszcze żadnej. Czy kępy szybko nabierają masy?

Od jutra ma być poprawa pogody, u nas do niedzieli mega słonecznie... pieją coś o kolejnym tygodniu, że też taki... Ciiii byle nie zapeszyć

Stipa jak nie zgnije zimą to ładnie przytyje... Gosia-malkul pisała u siebie, że kory dodawała przy sadzeniu, a u niej piękne wypasione są - moje wygniwają, więc jak padną to posadzę wg jej przepisu

Na zielonej... trawce :) 10:27, 25 wrz 2017

Do góry
MirellaB napisał(a)

Angela jaka nagroda? Nie mogę znaleźć konkretnego postu

Mebelki ogrodowe
Iwonka wrzuciła linka do galerii konkursowej
Na zielonej... trawce :) 10:26, 25 wrz 2017

Do góry
MonikA napisał(a)
Angelika, gratuluję wygranej

Szkoda że siostra nie ma wątku, pewnie miałby swoich gapiów zapewne pięknie tam jak u ciebie

Jak ci zazdraszczam, że tak blisko jesteś Mosiny Ale jak mi dzieci podrosną to może się wybiorę

Szkoda, że u mnie nigdzie bliżej nie ma.
A ML u mnie po 15zł.

Siostra tworzy dopiero - trochę jej pomagam ale już jest fajnie
Na zielonej... trawce :) 10:23, 25 wrz 2017

Do góry
eee_taam napisał(a)
poproszę tez o namiar na te cisy na pniu ...ceny równiez mile widziane ...niby to daleko jak dla mnie ale może sie tam zawierusze przejazdem wiec adresik sie przyda

Posyłam
Na zielonej... trawce :) 10:23, 25 wrz 2017

Do góry
Johanka77 napisał(a)

Ojejuśku!!! Taaakie ładne!

Na zielonej... trawce :) 10:22, 25 wrz 2017

Do góry
Mari napisał(a)
Witam!! Przepiekny ogród. Jeśli byłabyś taka miła to poproszę o namiary gdzie kupowałaś cisowe kulki...byłabym wdzięczna.
Pozdrawiam

Posyłam
Na zielonej... trawce :) 10:21, 25 wrz 2017

Do góry
Makao_J napisał(a)

Dokładnie. Gdybym spotkała takie stożki po 80 zł to też bym brała.
Szczęka mi opadła na ilość cisów które kupiłyście z siostrą.

Nagrodę koniecznie pokaż Gratuluję Angel

Tak to jest z babami, jak się rozkręcą zakupowo
Na zielonej... trawce :) 10:21, 25 wrz 2017

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Na widok cisowych zakupów wzdycham mocno - kapitalne sztuki

No a nagroda należy Ci się bezdyskusyjnie!

priv odbierz
Na zielonej... trawce :) 10:20, 25 wrz 2017

Do góry
kasja83 napisał(a)
Angeliko wspaniałe zakupy-podziwiam, że o tej porze roku masz tyle energii-co na wiosnę!!
Gratuluję także nagrody-Twój wysiłek jest doceniany.Super!

Sama się dziwię skąd tyle powera... byle mi limit starczył do sadzenia cebul - mam jakieś 400 szt
Na zielonej... trawce :) 10:19, 25 wrz 2017

Do góry
kami napisał(a)
Gratuluje
I pytam co to za lawenda albo czym ją dokarmiasz, ze kłos na kłosie masz

Kami to lawenda Hidcote - zaczyna teraz drugie kwitnienie (w przyszłym tygodniu ma być sporo słońca, więc liczę, że pokarze swoje kwiecie w pełnej okazałości )
Końcem lipca ścinam ( w tym roku mocniej przez co później kwitnie), sypię nawóz dedykowany do lawendy (Agrecol) i czekam w październiku, listopadzie nawet ślicznie wygląda jeszcze zostawiam ją taką do wiosny
Na zielonej... trawce :) 10:16, 25 wrz 2017

Do góry
Dziękuję wszystkim za miłe wpisy z gratulacjami Z nagrody oczywiście się cieszę, zwłaszcza, że wieści o niej tak niespodziewane
Jak kurier pojawi się z paczuszką lub paczkami (bo w jednej to chyba się nie zmieści - widziałam je ale w jednym kartonie to chyba nierealne ) to obfocę
Wzgórze chaosu 20:01, 23 wrz 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Piękne wrzosy zakupiłaś

Wahałam się czy kupić wysokie czy niskie. Mam dwa koty, które uwielbiają wchodzić w krzaczki i robić z wrzosów legowisko. Wyższe będzie im łatwiej zniszczyć, ale co tam. Nie miałam takich, więc pora spróbować. Poprzednio w tym miejscu miałam kolorowe. Przesadziłam je na "rzekę" wzdłuż garażu, gdzie po zimie wypadła prawie połowa. Zrobiłam zdjęcia, ale zmrok już zapadał i nie wyglądają za atrakcyjnie.

W tle nowy pasek z miskantem gracillimus i cytrynową żurawką, której nie miałam gdzie wsadzić. Trochę mi tu przeszkadza swoim jaskrawym kolorem, co myślicie?
Na zielonej... trawce :) 16:19, 23 wrz 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Foty cisowych stożków i kul na szybciora komórką robione

Ojejuśku!!! Taaakie ładne!
Na zielonej... trawce :) 13:44, 23 wrz 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Foty cisowych stożków i kul na szybciora komórką robione

I jeszcze więcej tej głębokiej zieleni ))) świetne .

Nie doczytałam co to za nagroda . Gratki
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies