No chyba się popłaczę ze złości! Gdzie te graby nabyłaś??? Pewnie już pisalaś...ale ja w dalszym ciągu jestem do tyłu...
Za ile?
Dleczego u mnie takich nie ma...
Irenka.. to winobluszcz trójklapowy odmiana Veitchii.. ani się nie sieje, ani nie inwazyjny. Za to piękny
Trawka to Ice Dance.. tak na moje oko. Teraz posadź jak jest, a wiosna możesz podzielić.. i nawet jak kiepsko podzielisz to ruszy U mnie po roku byle jakie kłącza zagrzebane też ruszyły
Pokazuję swój... jak ładnie dachówkowato układają się mu liście .. nawet zielony wygląda fajnie Na murze układ liści jeszcze lepszy ...
Carex morrovi np Iris Green albo Ice dance.
Ale nie będa bardzo delikatne w wygladzie
Tylko one niższe są, ale moim zdaniem ok.
I nie powinno tam byc bardzo sucho, piaszczyście żeby ładne były
Oj ta, tak ..jak w tej piosence z Kabaretu Starszych Panów.."męcz mnie, dręcz mnie....".dawaj dawaj te foty bo łądnie to wszystko do siebie pasuje i oko cieszy...
mikruskami się nie przejmuję
dałam im pod ogon dopalacza, tzn stajennika jak to Toszka napisała z obornikiem, dobrej ziemi, to wystrzelą, że z cięciem nie nadążę hahahah
graby chyba szybko rosną....o ile się przyjmą, bo tylko ta chudzina po środku miała zielone listki, reszta suche, a i korzenie podejrzane...
zobaczymy.
Został mi jeszcze gratis do wysadzenia, ten to dopiero badylek
Dziołcha, daj spokój tym cisom w przedogródku. Przytniesz, zadbasz, będzie żywopłot ad hoc . Trochę cierpliwości.
I już nie zrzędź, bo ani graby nie drapaki, ani cisy w donicy nie mikrusy totalne, myśl POZYTYWNIE! Będzie git! Masz fajne rośliny! I mnie się podoba Ice Dance z tymi grabami .
W kamyczkach kuleczki to bardzo eleganckie zestawienie...pomyśl jeszcze nad tymi trawkami...coś mi się wydaje, że trochę ich za mało będzie....chyba, że coś dosadzisz wiosną....
Wysoka trawka jedna carex howardii Phoenix Green w nózkach - przydałyby sie po dwie ale nie mam wiecej a dzielic nie bede . Mała bardziej na srodku i do przodu carex morrowii Ice Dance .
Bukszpanowe maja byc kulki jak kupie we wtorek to beda i wszystko w kamyczkach