Witaj u mnie thuja smaragd przed nia lime hort + miskant gracymillus ten zestaw jest boski na innej rabacie thuja smaragd gold przed nią hotr limelight +miskant sirene przed nimi bukszpany równie pięknie!
Zdążyłam w piątek ciachnąć bonicę do równego. Naprawdę mocno ją obcięłam, zrobiły się malutkie fit-krzaczki Teraz mam zamiar prysnąć profilaktycznie grzybo/owadobójczym długodziałającym i zasilić każdy krzaczek gnojówką z pokrzywy. Ciachnęłam też kocimiętkę, tak więc na różance obecnie pozostały tylko lawendy w towarzystwie bukszpanów i IceDance. Zapominam teraz o tej rabacie i oczekuję, że we wrześniu wybuchnie kwieciem raz jeszcze. A jak będzie zobaczymy. Teraz będzie czas hortensji, które już powoli się szykują
Kamisia, perfekcjonistka to ja byłam wiele lat temu Życie mnie wyleczyło Daję na luz, teraz się koncentruję na tym, co tu zrobić, żeby się nie orobić a żeby wyglądało Ale jeszcze nie wymyśliłam patentu, hehe. Ogórki już zakiszone, czekają na degustację. (PS. J. wraca wieczorkiem Zapraszam na huśtawkę pod brzozami
A za brzozami totalny buszzz grabowy!!
Trochę z premedytacją zostawiłam cięcie J., niech zobaczy jak to smakuje, bo dotąd nie miał okazji. Hehe
Pod brzozami anabell Podobnie jak u Ciebie, pierwszy raz pokazują na co je stać Chyba się polubimy