Agato Czas tulipanów sie kończy ... Elegant LAdy kwitły w tych temperaturach tydzień tylko ... także odpuszczam sobie tulipany w przyszlym sezonie ... jedynie może na quinny się skuszę
Kokorycza mnie też się podoba w takich większych skupiskach ale chciałabym spróbować jakoś ciekawie ją z czymś zestawić. Pomysłu nie mam.
Dzięki za miłe słowa ale wiesz jak to jest, zdjęcia omijają to co mniej klimatyczne
Reniu dzięki za wsparcie, na tej rabacie dojdą jeszcze małe kule nie wiem ile i na pewno 2 duże, przy ŚŚ nie będzie tak pusto, ona nie jest jeszcze dokończona, u mamy mam duże bukszpany i nie wiem czy można je w najbliższym czasie tzn co najmniej 1 mc przesadzać, czy czekać do jesieni
No i posadziłaś!!! bez pomocy
Fajnie jest ... duże masz te buksy ... ale faktycznie pusto trochę przy ŚŚ ...
A w kwestii kora/żwirek ... jak nie masz jeszcze skończonej rabaty to nic na razie bym nie dawała
Grabów jest tam 6, tylko ten buk 3 przesłonił
Te kupione tej wiosny znacznie wyższe, niż dwa, które miałam wcześniej, nie wiesz Reniu czy można przyciąć czubek takiemu grabowi, żeby wszystkie zrównać wysokością, a jeśli tak to kiedy to się robi?
Trawnik dostał już dwa razy papu - raz Azofoskę raz saletrę amonową.
A Ty jak często nawozisz i czym, bo mój ostatnio był nawożony ponad miesiąc temu.