Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród i co dalej

Ogród i co dalej

iwka 12:23, 17 maj 2017

dobrze, jeszcze kompost mógłby być.

tu jest fajna stronka o bukszpanach
Monka 12:41, 17 maj 2017

Iwonka dziękuję
ren133 12:52, 17 maj 2017

No i posadziłaś!!! bez pomocy
Fajnie jest ... duże masz te buksy ... ale faktycznie pusto trochę przy ŚŚ ...
A w kwestii kora/żwirek ... jak nie masz jeszcze skończonej rabaty to nic na razie bym nie dawała
Monka 12:57, 17 maj 2017

ren133 napisał(a)
No i posadziłaś!!! bez pomocy
Fajnie jest ... duże masz te buksy ... ale faktycznie pusto trochę przy ŚŚ ...
A w kwestii kora/żwirek ... jak nie masz jeszcze skończonej rabaty to nic na razie bym nie dawała

Reniu dzięki za wsparcie, na tej rabacie dojdą jeszcze małe kule nie wiem ile i na pewno 2 duże, przy ŚŚ nie będzie tak pusto, ona nie jest jeszcze dokończona, u mamy mam duże bukszpany i nie wiem czy można je w najbliższym czasie tzn co najmniej 1 mc przesadzać, czy czekać do jesieni
iwonkap 13:35, 17 maj 2017

dzień dobry bo nie wiem czy już tu Oficjanie bylam Dałam bym docelowo kore chyba zeby nie zrobilo sie betonisko

ren133 napisał(a)

ja bym podsypała wokoło buksow takiej drobnej kory która potem zmiesza sie z ziemia i zrobi dobrze dla roślinek
Monka 13:49, 17 maj 2017

iwonkap napisał(a)
dzień dobry bo nie wiem czy już tu Oficjanie bylam Dałam bym docelowo kore chyba zeby nie zrobilo sie betonisko

ja bym podsypała wokoło buksow takiej drobnej kory która potem zmiesza sie z ziemia i zrobi dobrze dla roślinek

Oficjalnie, nieoficjalnie witam Cię u siebie , też po głowie mi chodzi drobna kora, bo jakoś współgra mi to kolorystycznie z kostką, a żwirek to chyba będzie tak jak piszesz betonisko
polowka 19:57, 17 maj 2017

Kora. Drobniutka.
Monka 06:28, 18 maj 2017

polowka napisał(a)
Kora. Drobniutka.

czyli jednak kora drobna tak też zrobię jak już wsadzę pozostałe bukszpany
Zana 07:38, 18 maj 2017

Monika cudowne te buksy przytargałaś. Wysiłek sadzenia tych kolosów godny podziwu i najwyższej pochwały. Super zaczyna już wyglądać ta rabata. Warto było poczekać i jednak ten beton usunąć. Też jestem za korą, z kamieniami zawsze zdążysz w razie czego.
Monka 21:10, 18 maj 2017

Zana napisał(a)
Monika cudowne te buksy przytargałaś. Wysiłek sadzenia tych kolosów godny podziwu i najwyższej pochwały. Super zaczyna już wyglądać ta rabata. Warto było poczekać i jednak ten beton usunąć. Też jestem za korą, z kamieniami zawsze zdążysz w razie czego.

Ania cieszę, że Ci się podoba Ty swoim super fotograficznym wzrokiem zawsze widzisz więcej niż ja