OlgaKol Dziękuję Ci kochana za fotki i namiary. Korę dostałam w ten dzień, ciut prędzej niż dostałam od Ciebie fotki.
Już połowę rozłożyłam. Trochę wstrzymują mnie rośliny, które jeszcze muszę tam posadzić.
Lubisz jak coś się dzieje...ja nie rozpoznaję nimfy ważki od turkucia...turkuć jest wielki nawet jak dziecięciem jest...tak?
Mam cos dla Ciebie https://www.medianauka.pl/owady-polski
Dorotka już zebrałam orliki wcześniej, powiązane wstążeczki miały by nie pomylić. Już wyschły, któregoś dnia deszcz przeszkodził mi w pracy i weszłam do altanki otrzepać z torebki nasienne, są przygotowane.
Miałam Ci komunikować, pewnie już wysłać, bo chcesz po rabatach wysiać? czy wiosną?
Masz taki dzielżan na ognistej.
Tak pięknie u Ciebie, że herbatka to chyba mrożona bo można o niej całkiem zapomnieć oglądając Twoje cudności.
A rabatka energetyczna na pewno będzie śliczna patrząc na już zgromadzone roślinki. I nie wykluczone, że stanie się hitem i ci co teraz na pomarańcze i żółte mówią bee, będą od Ciebie odgapiać )
A powiedz mi ta bylica to szybko się rozrasta? Kupiłam w tym roku jeden samotny krzaczek