Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Ogród pod czarnymi orzechami 09:20, 20 gru 2015

Do góry
Peppermint napisał(a)
Wszędzie już świątecznie ... ja też dorzucę coś od siebie

wianek na drzwi

Uwielbiam delikatne, minimalistyczne wianki
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 09:05, 20 gru 2015

Do góry
Piekny ten wianek z juty Ci wyszedł
Dekoracje wspaniałe i bardzo klimatyczne - jak to u Ciebie
Malutki pod lasem 22:37, 19 gru 2015

Do góry
AnnaCh napisał(a)
Żeby nie było, że u mnie mało świątecznie zrobiłam pierwszy w życiu wianek, średnio wyszedł, ale i tak mnie cieszy Nikt w okolicy nie ma wianka na furtce, nie patrzcie na okropną, rdzewiejącą furtkę i skrzynkę na listy (miałam to pomalować), brak trawnika, patrzeć na wianek i bombki na klonie
Jutro ozdobimy z Marysią balkon, jak M ściągnie nam girlandę-choinkę ze strychu i lampki

W wersji pierwotnej miał mieć czerwoną wstążkę, ale zamknęli mi przed nosem pasmanterię Zrobiłam czerwoną wstążeczkę taką wąską, plastikową do prezentów, ale źle to wyglądało, na szczęście Marysia znalazła jeszcze wstążkę, zostało jej z robienia bombek.

Zapraszam do mnie

Ania co prawda to prawda, niezły ubaw muszą z nas mieć sąsiedzi przez to ganianie z aparatem . No i pięknie, świątecznie się zrobiło . Marysia zdolna bardzo . Buziaki
Ranczo Szmaragdowa Dolina 22:29, 19 gru 2015

Do góry
sylwia_slomczewska napisał(a)
Justynka ja tak listek po listku lecę tylko na święta......poza tym okresem mało jestem w domu to nawet kurz na liściach mi nie wadziByle z grubsza brudem chałupa nie zarosła......generalne porządki tylko na święta bo podwójnie trzeba robić Chłopaki wczoraj ubierali u babci tą choinkę co jej zatargałam ......stwierdziłam , że babcia nigdy nie miała tak dużej i ładnej choinki.....zawsze tylko jakiś chabaź.....teraz ma i choinkę i wianek

Ty Sylwuś masz niespożytą energię. Mi już powoli się nie chce, a jeszcze czeka mnie gotowanie i pieczenie.
Ranczo Szmaragdowa Dolina 22:22, 19 gru 2015

Do góry
Justynka ja tak listek po listku lecę tylko na święta......poza tym okresem mało jestem w domu to nawet kurz na liściach mi nie wadziByle z grubsza brudem chałupa nie zarosła......generalne porządki tylko na święta bo podwójnie trzeba robić Chłopaki wczoraj ubierali u babci tą choinkę co jej zatargałam ......stwierdziłam , że babcia nigdy nie miała tak dużej i ładnej choinki.....zawsze tylko jakiś chabaź.....teraz ma i choinkę i wianek
Malutki pod lasem 22:17, 19 gru 2015

Do góry
Anda napisał(a)
Masz swiatecznie. Pierwszy wianek nie jest zly Ja nawet wianka do powieszenia nie mam.
Ewa, dziękuję bardzo Gałązki mi mój M z Jasiem przynieśli

ag_zie napisał(a)
Haha... Lepiej żeby mnie nie zaskakiwał - do wybierania prezentów to się M nie nadaje

Super prezenty bombka wymagała dużej precyzji!
Wianek, bombki na drzewie i wiata też super (na nic innego nie patrzyłam)
Agnieszko, dobrze, że nic więcej nie widziałaś
Możesz być kiedyś zaskoczona prezentem
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 22:15, 19 gru 2015

Do góry
Dom i ogród w świątecznej szacie - ale cudnie . I jutowy wianek iny niż wszystkie, świetny jest . Cudnie Agatko, faktycznie tylko śniegu brakuje. Ale jak to słonko świeci to sama się człowiekowi gęba śmieje . Dziś byłam z dzieciakami na spacerze i jeszcze siostrę wyciągnęłam. Mówię: Ale piękna pogoda, a Ona na to: Kaśka, już trzeci raz to powtarzasz .
Moja codzienność - ogród Oli 22:04, 19 gru 2015

Do góry
Wianek mój faworyt...ale choinka też urocza!!!
Buziakuję!
Mój 4 arowy azyl... 22:01, 19 gru 2015

Do góry
Milka napisał(a)
Czyli wiosennie
Wianek śliczny Basiu

No cóż, doczekaliśmy się dwóch wiosen w roku.
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 21:30, 19 gru 2015

Do góry
Dziękuję za odwiedziny pieknie u Ciebie, zachwycająco w ogrodzie, pięknie w domu. Wianek z juty-cudo. Pozdrawiam serdecznie.
Malutki pod lasem 21:04, 19 gru 2015

Do góry
Haha... Lepiej żeby mnie nie zaskakiwał - do wybierania prezentów to się M nie nadaje

Super prezenty bombka wymagała dużej precyzji!
Wianek, bombki na drzewie i wiata też super (na nic innego nie patrzyłam)
Malutki pod lasem 20:58, 19 gru 2015

Do góry
Masz swiatecznie. Pierwszy wianek nie jest zly Ja nawet wianka do powieszenia nie mam.
Malutki pod lasem 20:52, 19 gru 2015

Do góry
Żeby nie było, że u mnie mało świątecznie zrobiłam pierwszy w życiu wianek, średnio wyszedł, ale i tak mnie cieszy Nikt w okolicy nie ma wianka na furtce, nie patrzcie na okropną, rdzewiejącą furtkę i skrzynkę na listy (miałam to pomalować), brak trawnika, patrzeć na wianek i bombki na klonie
Jutro ozdobimy z Marysią balkon, jak M ściągnie nam girlandę-choinkę ze strychu i lampki

W wersji pierwotnej miał mieć czerwoną wstążkę, ale zamknęli mi przed nosem pasmanterię Zrobiłam czerwoną wstążeczkę taką wąską, plastikową do prezentów, ale źle to wyglądało, na szczęście Marysia znalazła jeszcze wstążkę, zostało jej z robienia bombek.

Zapraszam do mnie
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 18:17, 19 gru 2015

Do góry
sylwia_slomczewska napisał(a)
Piękny ten wianek jutowy chyba już Ci pisałam
Pisałaś...miały być dwa, ale zamówiony klej, który mi się właśnie skończył, listonosz nie przyniósł na czas, więc więcej wianków nie będzie...za to dom wypucuję na cycuś glancuś
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 18:11, 19 gru 2015

Do góry
Nallar napisał(a)

Cieszę się że mogłam poprawić Ci humor. Zadaniem tych moich cudaków jest wywoływanie uśmiechów, i jeśli to się udaje to znaczy że cudaki robią dobrą robotę.
Twój wianek mnie zaintrygował, niby prosty, bez przepychu, piękny, brawo.

Lubię te twoje rozweselacze
Wianek sobie poczyniłam sam w swojej prostocie może wniesie coś nowego w te Święta
Ogrodowe przygody 18:05, 19 gru 2015

Do góry
eee_taam napisał(a)

dziś pogoda u mnie była taka fajna jakby Wielkanoc miała być więc te tulipany idealnie w pogodę się wpisują ....tęsknię już za kolorkami

ja wieszałam bombki złote i srebrne na płaczącej brzózce by choć trochę przypominały śnieżynki
z dziewczynkami uwiłyśmy z witek brzozowych prowizoryczny wianek, przymocowałyśmy do furtki i dodałyśmy czerwone bombki by choć trochę było je widać
mam nadzieję, że jest szansa na jakiś śnieg bo nie uśmiecha mi się długa zima do maja.
Pszczelarnia 10:09, 19 gru 2015

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
Wianek 3:

...ten jest tak piękny, że już kolejny raz wracam na niego popatrzeć ...
Wilcza Góra 07:15, 19 gru 2015

Do góry
WilczaGora napisał(a)
przed Wilczym wejściem
...poczyniłam taki to oto wianek z rajskich jabłuszek Ewy
którego pilnują 3 renifery ...

Rudolfy rządzą Świetna aranżacja.

Ogród Magdalenka 23:12, 18 gru 2015

Do góry
Gdzieś widziałem już ten wianek
Hirutkowy raj:)) 23:01, 18 gru 2015

Do góry
I wianek, i bombki cudne Buziaki.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies