Fotki jak zawsze z zachwytem obejrzałam. Potrafisz robić niesamowite zdjęcia, czy to w kolorze czy czarno-białe. Dla mnie to już wyższa liga fotografii i wiem, że nigdy nie osiągnę takiego mistrzowskiego poziomu, ale popatrzeć sobie lubię
Wianeczki śliczniutkie i jakie proste
Wianki skromnie przybrane, ale właśnie dlatego eleganckie!
Zajrzę czasami pod Twój orzech.
Jak to się stało , że wcześniej nie trafiłam do tak cudnego miejsca .....bajeczne widoki w ogrodzie , ale w plenerze również .....piękna okolica i sąsiedztwo: Podziwiam za stworzenie ogrodu w towarzystwie kopytnych ,u mnie zjadły wszystko do zera pierwszej zimyChoinka w super kolorkach....a wianki bardzo ładne proste i efektowne Zostaję już u Ciebie bo przeglądnęłam całość to teraz już będę na bieżąco
Witaj Sylwia
dziękuję za odwiedziny i poświęcony czas. Ciesze się że moje ozdoby przypadły Ci do gustu.
Strat spowodowanych przez sarny już nie liczę, z pomocą męża postanowiłam jakoś temu zaradzić. W tej chwili z jednej strony działki mam metalową siatkę do której jest przyczepiona plastikowa zielona siatka. Wygląda to fatalnie, ale płot metalowy jest sąsiada, ja z kolei nie chcę stawiać drewnianego płotu bo zasłonię sobie cały widok na staw i zwierzaki oraz optycznie pomniejszę swoją działkę. Mój mąż już wymyślił, że na całej długości metalowego płotu rozściągnie cieńką, metalową linkę na dwóch różnych wysokościach, co zatrzyma sarny i jelenie i będzie przyjemniejsze dla oka a z czasem żywopłot z lingustra zasłoni szpetną siatkę
Pozdrawiam
Cieszę się, że podobają Ci się moje wianki. Zamieściłam fotki jak zostały zrobione, żadnej filozofii tu nie ma, zachęcm do zrobienia podobnego. Dziękuję za odwiedziny, pozdrawiam