10 krzaczków Montany przy tarasie.
Ciągle od dołu zarastają jakimś drobnym nitkowatym zielskiem. Na dwóch pietrach różanych ciężko dojść, by wszystko wypielić...
Pachną delikatnie Lubię siedzieć na murku, pić kawę i delektować się ich zapachem
Cudaczek jest świetnym materiałem na stożek lub lizaka. Jesli lizak, to teraz wydepiluj mu nóżkę (płasko przy pieńku, bez sęków i ranki zasmaruj maścią ogrodniczą). Jeśli stożek, to przytnij KAŻDĄ gałązkę (stopniując jak na stożek przystało).
Przed domem zrobiło się ładnie Trawa się zazieleniła, nasadzenia na rabacie rosły...ŻYCIE BYŁO PIĘKNE
ps. Jakie te roślinki były malutkie Ja sobie nie zdawałam sprawy, że to tak szybko rośnie i przyrasta, że gołym okiem w jednym sezonie można zaobserwować zmiany.
Już w ub.r zaczęłam tworzyć rabatę biało - pomarańczową, teraz przyszedł mi jeszcze pomysł na dokupienie 2 róż Lady of Shalott i 3 Garden of Roses już przygotowuję im miejsce. Zakupię jesienią, bo na wiosnę planuję wrócić do pracy i nie będzie już tyle czasu.
Najbardziej podoba mi sie ten widok, bo przedstawia Twoj ogrod jako calosc. Pieknie juz jest, nie wiem co bedzie jak wszystko urosnie x3. Masz w budce lokatora?