Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Wieloszka"

Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 09:52, 13 gru 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Pozdrawiam wszystkich w imieniu całej Grupy Wrocławskiej
I gdzie sprawiedliwość - one odpoczywają, a ja tu "haruję" od samego rana

Przepraszam bardzo....ja też pracuję

Oj, zwracam honor Już myślałam, żem sama na posterunku Wielościskam Aguś

No jakbym mogła Cię zostawić samą na placu boju . Dzięki za wielościski
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 09:50, 13 gru 2012

Do góry
Czy Ty wiesz, o której skończyłyśmy mój ostatni wianek??? Grubo po 22 Dobrze, że śnieg jest, to mi we wsi asfaltu na noc nie zwinęli
Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 09:49, 13 gru 2012

Do góry
aga_pe napisał(a)

Oj, zwracam honor Już myślałam, żem sama na posterunku Wielościskam Aguś
Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 09:45, 13 gru 2012

Do góry
Syla napisał(a)
Jesteście fantastyczne , wianki powalające a atmosfera do pozazdroszczenia !!!!! buziam, ściskam , przytulam ....

Skoro do Warszawy dojechałaś, to do nas też byś dała radę
Buziam, przytulam i Wielościskam (dla niewtajemniczonych - Wieloszkowa adaptacja Betysiowego tuliskam )
Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 09:43, 13 gru 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 09:42, 13 gru 2012

Do góry
Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 09:40, 13 gru 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Wieloszka, wianek wyszedł super
Dzięki dziewczyny za przemiły wieczór.
Dotarłyśmy do domu bez problemu, w połowie drogi już miałyśmy dobrą widoczność (szyby odmarzły)
Madzia, dokładnie jest 64 km

Aga, ja też jechałam z zamarzniętą szybą - miałam wybór: jechać 20km/na godzinę za Marzenką i wytrzeszczać oczy żeby widzieć cokolwiek, albo zatrzymać się, oskrobać szyby i... zgubić się wyjeżdżając na obwodnicę Akurat jak do niej dotarłam szyby odmarzły
Twoja cerata uratowała Madzi podłogę Następnym razem musisz nas wcześniej poinstruować, masz wprawę Powodzenia na kiermaszu, zarządzie i wszystkim

Aga, Ty do Madzi też masz kawałek. Obwodnicą jednak świetnie się jedzie. A ja to miałam asystentkę do skrobania szyby hehehehe
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 09:38, 13 gru 2012

Do góry
Ja już się wpisuję na listę chętnych Wprawdzie nie do wiankowania, ale będę Was wspierać technicznie, spożywczo, duchowo i jakkolwiek zechcecie - bylebym nie musiała wianka robić
Wersja mini mini 09:22, 13 gru 2012

Do góry
stychaz napisał(a)

a tymczasem przygotowania do wiankowania trwają i w tak zwanym między czasie zrobiłam na próbę takie cuś

Wybaczcie Dziewczyny za falstart ale musiałam zobaczyć jak długo klei się coś takiego aby od razu oszacować ile czasu zostanie mi jutro na pogaduchy

Oszszsz Ty passskudo! Trenowałaś wcześniej, dlatego wczoraj taka wyluzowana byłaś, a ja się miotałam pomiędzy kiczem a sautee Dzięki za wszystkie pomysły i czuwanie nad moim dobrym gustem
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 09:18, 13 gru 2012

Do góry
Wiankowaniem zajęta przegapiłabym trzecią seteczkę!!! Gratulacje Irenko!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 09:15, 13 gru 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Jesteśmy po wiankowaniu. Było wspaniale, kofam GRupę Wrocławską. Ależ oplułyśmy monitor czytając wpisy z Waszego oczekiwania na relację z wiankowania!
Jesteście wspaniali!!!

Potwierdzam - było wspaniale!
Potwierdzam - Marzenka opluła monitor swojego tableta czytając nam na głos, a reszta miała niezły ubaw hihihi
Potwierdzam - jesteście wspaniali!!!
Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 09:04, 13 gru 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Justynka we własnej osobie ze szlagierem wiankowania

Ten był niesamowity!!! Zwala z nóg! Justyna - rewelacyjny pomysł! A jakie wykonanie!
Pamiętaj o przepisie na ciasto

śliczny widziałam wcześniej baaardzo podobny tylko bez bombeczek na jakimś portalu stylowych dekoracji. Wówczas odrazu wpadł mi w oko, ale ten z dodatkiem bombeczek jest cudnY
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 08:54, 13 gru 2012

Do góry
Enya73 napisał(a)
Tu też coś napiszę słowem komentarza dla Waszego miłego spotkania wiankowego. Przede wszystkim gratuluję świetnych pomysłów. Wianki cudnej urody, miałam duży problem wybrać, który mi się bardziej podoba. Widać na zdjęciach, że miałyście wielką frajdę móc coś zrobić w takiej fajnej, zgranej grupie.
Pozdrawiam Zdolnoślązaczki

Dzięki Anitko! Tak jak się spodziewałam - zabawa była przednia i sama w życiu bym żadnego wianka nie zrobiła - w moim przypadku to są wszystko prace zbiorowe Co chwilę musiałam przebijać się przez ogólny gwar i pytać: a to pasuje?, albo tamto? Wszystkie dziewczyny doradzały, a Noemi i Justyna czuwały, żebym z kiczem nie przesadziła, albo jak mówi Marzenka - nie była kokoszką
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 08:50, 13 gru 2012

Do góry
anieszka napisał(a)
jakby co to jako skrobaczka nieźle się sprawdza płyta CD
Nie raz już to przerabiałam .....

No popatrz, nie wpadłam na to Ale z drugiej strony szkoda by mi było każdej płyty, którą wożę w aucie Metallicą, albo Jacksonem szyby skrobać? Nie...
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 08:47, 13 gru 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)
oto moje wianki, jeden na wesoło dla dzieci, a drugi na drzwi...jeszcze 3 zrobię w domu, teraz już będzie łatwiej

jestem dumna, że mimo tylu obaw, coś zrobiłam...

i taki...na drzwi...glamur nie zrobiłam, zabrakło sił, tak się wypaliłam...ale i tak jestem happy, jak to mówią pierwsze koty za płoty, rany gdyby nie to forum, to w ogóle bym nie robiła wianków!!

A na wątek wiankowy nie wrzuciłaś tych fotek, chitrusko Widzisz, tak się obawiałyśmy tego wiankowania, a tu proszę! Ale i tak twierdzę, że następnym razem zapewnię wikt i opierunek, a wianki niech inni robią Co się człowiek nastresował...
Ogród Magdalenka 08:39, 13 gru 2012

Do góry
Madziu, dzięki raz jeszcze za fantastyczne spotkanie i pomysły i cierpliwość Buziam, buziam, buziam!
Wiozłam przez cały Wrocław gałązki dla Ciebie i....... zapomniałam Ci ich dać! I co teraz? Mam je dziś ze sobą, tzn.w aucie.
Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 08:35, 13 gru 2012

Do góry
aga_pe napisał(a)

Wieloszka, wianek wyszedł super
Dzięki dziewczyny za przemiły wieczór.
Dotarłyśmy do domu bez problemu, w połowie drogi już miałyśmy dobrą widoczność (szyby odmarzły)
Madzia, dokładnie jest 64 km

Aga, ja też jechałam z zamarzniętą szybą - miałam wybór: jechać 20km/na godzinę za Marzenką i wytrzeszczać oczy żeby widzieć cokolwiek, albo zatrzymać się, oskrobać szyby i... zgubić się wyjeżdżając na obwodnicę Akurat jak do niej dotarłam szyby odmarzły
Twoja cerata uratowała Madzi podłogę Następnym razem musisz nas wcześniej poinstruować, masz wprawę Powodzenia na kiermaszu, zarządzie i wszystkim
Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 08:27, 13 gru 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Noemi nad kominek - pod kolor tapety

Nie no to jest HIT!!!
Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 08:19, 13 gru 2012

Do góry
noemi napisał(a)

I trzeci:

Bardzo mi się podoba ...i cieszę się , że masz taki jak chciałaś

Dzięki Tobie Kochana
Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 00:19, 13 gru 2012

Do góry
mała przekąska, coby nie opaść z sił

na zdjęciu Iza, Aga_pe, Marzenka, Gabi, Wieloszka i Justyna..

opracowywanie strategii wiankowej...kolory, typy, dodatki...
Gabi, Wieloszka, Justyna

zaczynam walczyć o pierwszy wianek...oj nie było łatwo, w głowie pustka, a tyle podpowiedzi...

tu już podłapałam, widać po ruchach..ha, ha
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies