Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wersja mini mini

Wersja mini mini

gierczusia 09:12, 13 gru 2012

Witam Przemiłe Wrocławianki ten wianek jest prześliczny a ja liczę na foto relację z wiankowania... Szkoda ,że mam do Was tak daaaaleko.. Bo warunki metrowo- ogrodowe mamy podobne ale Wasze doświadczenie jest już ogromne w przeciwieństwie do mojego ...po południu zaraz polecę po tekturowe ozdoby do empiku ... Mam nadzieję , że w Katowicach asortyment jest podobny.... jeszcze nie zlokalizowałam juty pozdrowionka , miłego dnia
Wieloszka 09:22, 13 gru 2012

stychaz napisał(a)

a tymczasem przygotowania do wiankowania trwają i w tak zwanym między czasie zrobiłam na próbę takie cuś

Wybaczcie Dziewczyny za falstart ale musiałam zobaczyć jak długo klei się coś takiego aby od razu oszacować ile czasu zostanie mi jutro na pogaduchy

Oszszsz Ty passskudo! Trenowałaś wcześniej, dlatego wczoraj taka wyluzowana byłaś, a ja się miotałam pomiędzy kiczem a sautee Dzięki za wszystkie pomysły i czuwanie nad moim dobrym gustem
stychaz 19:42, 13 gru 2012

Wieloszka napisał(a)

a tymczasem przygotowania do wiankowania trwają i w tak zwanym między czasie zrobiłam na próbę takie cuś

Wybaczcie Dziewczyny za falstart ale musiałam zobaczyć jak długo klei się coś takiego aby od razu oszacować ile czasu zostanie mi jutro na pogaduchy

Oszszsz Ty passskudo! Trenowałaś wcześniej, dlatego wczoraj taka wyluzowana byłaś, a ja się miotałam pomiędzy kiczem a sautee Dzięki za wszystkie pomysły i czuwanie nad moim dobrym gustem

Ooo, do wyluzowanej to mi było wczoraj daleko Musiałam w domu przetestować jak to się klei.
Aguś, również dziękuję za wspaniały wieczór i uwierz mi nad Twoim dobrym gustem broń Boże, nie trzeba czuwać

Buźka
Gabisia 22:06, 15 gru 2012

Justynko - ściskam, pozdrawiam i buziam.
I ponownie odznaczam, bo coś namieszałam i mi wątki obserwowane wcięło
Milka 15:15, 17 gru 2012

Justynko...to w międzyczasie również nieźle wyszło, oj talenta masz! a jeszcze jak posłuchałam, jak opowiadasz o tej lampie, to już na nią chęci nabrałam
fajnie się wiankowało i byłaś nam bardzo pomocna, dzięki

edit; też mi cię wcięło w powiadomieniach
stychaz 14:28, 19 gru 2012

Irenko lampa jest boska i jak jeszcze raz na nią spojrzałam jak świecie i jakie refleksy rzuca, to gdybym mogła to kupiłabym jeszcze takie dwie do pokoi chłopaków. Ale trzy takie same lampy to chyba przesada

Składanie jej zajęło mi z zegarkiem w ręku 3 godziny. Ale było warto

http://www.huset-shop.com/normann-copenhagen-03-lamp-shade-p-206.html

http://www.domplusdom.pl/wnetrze/ewadom?look=6199#the_look

Nie sugeruj się tym, ze na zdjęciu jest ciemno

Jeżeli nie biały plastik, to tutaj coś bardziej glamour

http://homeklondike.com/2011/03/12/kartell-ge-pendant-lamp/

Tą lampę też kocham. Jest jak cukierek na torcie. Błyszczy z każdej strony. Niestety u nas tymczasowo jej piękno przytłacza rzutnik

Gosiniak 14:29, 19 gru 2012

Malutki ogródeczek, ale jakże przemyślany, wyszło naprawdę kapitalnie, i ozdóbki też śliczne. A stronki z inspiracjami na pewno się przydadzą, bo ja co roku szukam jakiś fajnych pomysłów. Przesyłam pozdrowienia
Milka 14:48, 19 gru 2012

Justynko, kto wie, chyba na tę z refleksami do sypialni kupię

niech mi tylko zdrowie i wena w pełni wróci, póki co jestem do niczego
stychaz 14:54, 19 gru 2012

Gosiu dziękuję za odwiedziny.

Irenko, cieszę się. My tez mamy ją w sypialni i tworzy super przytulny klimat. Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do formy
stychaz 17:30, 19 gru 2012

Wianek skończyłam i zawiesiłam dzisiaj w docelowym miejscu...