Prawie - jak ogród
15:15, 24 lut 2016
Karol, Agnieszko , Beatko - mam nadzieję, że mnie nie zawiodą
Już się w szkólce rozglądałam, ale na razie pełno wiosennych kwiatów jeszcze...
Mirelko, Iwonko, Dominiko, Olga - macham do Was kobietki

Pewnie tak jak i Wy z utęsknieniem czekam na wiosnę, choć na razie czarno to widzę... Prognozy jakoś mało wiosenne
Posiałam stipę - po raz pierwszy z własnych nasionek i w dodatku zebranych właśnie z rabatki, bo te z jesieni gdzieś się zapodziały i nijak nie mogę ich zlokalizować... Mam nadzieję, że coś tam wzejdzie
Posiałam też rozplenicę hameln i kostrzewę. O ile kostrzewę sieję już ponownie, to z rozplenica to mój debiut. Ale czytam na wątkach, ze uprawa kończy się powodzeniem, więc liczę że i mi się uda
Mirelko, Iwonko, Dominiko, Olga - macham do Was kobietki
Pewnie tak jak i Wy z utęsknieniem czekam na wiosnę, choć na razie czarno to widzę... Prognozy jakoś mało wiosenne
Posiałam stipę - po raz pierwszy z własnych nasionek i w dodatku zebranych właśnie z rabatki, bo te z jesieni gdzieś się zapodziały i nijak nie mogę ich zlokalizować... Mam nadzieję, że coś tam wzejdzie
Posiałam też rozplenicę hameln i kostrzewę. O ile kostrzewę sieję już ponownie, to z rozplenica to mój debiut. Ale czytam na wątkach, ze uprawa kończy się powodzeniem, więc liczę że i mi się uda
Proszę pomóżcie przerabiam tę rabatę już setny raz i wciąż jestem niezadowolona. Wystawa południowa. Aktualnie są tam 3 małe świerczki, grab pendula, yuca karolińska i rozplenica - wszystkie rosną i mają się dobrze ale ta kompozycja mnie nie przekonuje. Wasze dotychczasowe rady każdorazowo okazywały się strzałem w 10-kę więc wierzę, że i tym razem dzięki Wam będzie pełen sukces.