Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Ogród Magdalenka 22:25, 18 gru 2015

Do góry
Piekny kulkowy wianek
Wianki, dekoracje wyłącznie na Boże Narodzenie 22:09, 18 gru 2015

Do góry
Moje w tym roku dominują tradycyjne kolory oprócz salonu gdzie rządzi srebro i biel.

Hol

wianek na drzwiach

kuchnia

pokój Oli

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 21:33, 18 gru 2015

Do góry
Piękny ten wianek jutowy chyba już Ci pisałam
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 21:24, 18 gru 2015

Do góry
Agania napisał(a)
Poczyniłam dzisiaj wianek, chciałam taki z juty coś takiego mi wyszło

Cieszę się że mogłam poprawić Ci humor. Zadaniem tych moich cudaków jest wywoływanie uśmiechów, i jeśli to się udaje to znaczy że cudaki robią dobrą robotę.
Twój wianek mnie zaintrygował, niby prosty, bez przepychu, piękny, brawo.
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:13, 18 gru 2015

Do góry
O kłopotach zdrowotnych poczytałam, zdrówka więc życzę
I parę chwil wolnego w tej przedświątecznej bieganinie...
Wianek mnie powala, ale już tyle komplementów zdobył, że aż nie wypada powtarzać jaki też piękny, cieplutki, urokliwy...
Ogród Magdalenka 20:25, 18 gru 2015

Do góry
Wianek czasem to nie Ani kulkowej. Piękny jest
Zakochana w ogrodach 20:09, 18 gru 2015

Do góry
Podziwiam, wiklinki moje ulubione...a wianek z gwiazdeczkami urokliwy

Sylwia mnie zaskoczyła pytaniem, sama chciałabym się nauczyć wyplatać
Urodzinkowo całuję
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 20:04, 18 gru 2015

Do góry
Witam Danko i wszystkich bywających tutaj. Dawno nie zaglądałam i nadrabiam czytając. Jeśli chodzi o ten wianek, to na pewno igły wcześniej lakierujemy i układamy na szablonie z klejem jak talię kart- trzeba to zrobić zdecydowanie i sprawnie i później szablon zwijamy, podklejamy i dodatkowo lakierujemy.
Wilcza Góra 18:38, 18 gru 2015

Do góry
przed Wilczym wejściem
...poczyniłam taki to oto wianek z rajskich jabłuszek Ewy
którego pilnują 3 renifery ...

Zakochana w ogrodach 11:27, 18 gru 2015

Do góry
iwonaal napisał(a)
To nie reklama,moje prace

Wianek śliczny jeszcze w podobnym stylu nie widziałam
A tacki są superowe
Sama wyplatasz takie cuda??? Czy to papierowa wiklina czy zwyczajna???
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 10:59, 18 gru 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)
kuruj się Renia, jeszcze jest trochę czasu z wszystkim zdążysz.

Grunt to pozytywne myślenie
Mam połowę okien umytych ... kominek wyszorowany co by mikołajowi zapewnić komfort ... wianek już wisi (eM zaczepił żyłkę o boczne kratki i jest super) ... może w sobotę skuszę się na drugą porcję pierników ... większość zakupów zrobiona (te promocje w sklepach przed Świętami to fajna rzecz) ... choinkę ubieramy w niedzielę (po dziesięciu latach wyszukiwania żywej stwierdziliśmy w ubiegłym roku z eMem, że czas najwyższy zdecydować się na sztuczną)

Z drugiej strony nie dajmy się zwariować ... trzeba umieć zachować umiar ... trochę odpoczynku w tych przygotowaniach każdemu się należy
Buziaki
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:42, 18 gru 2015

Do góry
wszystko piękne, renifer, gwiazdy i wianek - domek wystrojony świątecznie z wielkim smakiem.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:38, 18 gru 2015

Do góry
gwiazdy tez wiszą i wianek

Zakochana w ogrodach 08:40, 18 gru 2015

Do góry
Wszystkiego co się szczęściem zwie posyłam w urodzinki Nie wysłałam Ci jeszcze trawek bo to je miałam wysłać Po świętach to zrobię mam przypominkę przed kompem Ładny wianek i stroik
Moja codzienność - ogród Oli 08:32, 18 gru 2015

Do góry
Pięknie wianek ozdobiłaś. Każdy element pasuje do Waszego ogrodu
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 08:07, 18 gru 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)

Ewo i Nawigatorko jakoś nie rozumiem tej fascynacji sosnami.Ani pokroj ani igły mi sie nie podobają a bonzaja na swięta sobie nie zafunduje. Wianek Danusi jest piekny ale jako drzewko bożonardozeniowe nie podobaja mi sie. Sosny zawsze mi sie kojarzą z poczochrańcmia, nieregularnymi, gubiących masowo igły w ogrodzie.
Mam nadzieje, ze za 2-3 lata będa sprzedawac zagęszczane cieciem świerki serbskie albo sama sobie takie posadze aby miec na świeta Na razie sa u nas takie tylko maluteńkie

A ja w tym roku sosnę będę miała pierwszy raz. Lubię eksperymentować Po zeszłorocznym doświadczeniu z gałązkami sosnowymi, które w eleganckim stanie dotrwały do lutego jestem przekonana, że drzewko również zachwyci mnie swoim zapachem. Inna sprawa to upolowanie sosny
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 07:33, 18 gru 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)

Ewo i Nawigatorko jakoś nie rozumiem tej fascynacji sosnami.Ani pokroj ani igły mi sie nie podobają a bonzaja na swięta sobie nie zafunduje. Wianek Danusi jest piekny ale jako drzewko bożonardozeniowe nie podobaja mi sie. Sosny zawsze mi sie kojarzą z poczochrańcmia, nieregularnymi, gubiących masowo igły w ogrodzie.
Mam nadzieje, ze za 2-3 lata będa sprzedawac zagęszczane cieciem świerki serbskie albo sama sobie takie posadze aby miec na świeta Na razie sa u nas takie tylko maluteńkie

Nie wiem sa fascynacja u innych.Ja sosne wymyslilam sobie w ubieglym roku-nigdy takiej w roli chinki nie widzialam wczesniej. A nawet jak pisalam w ogrodzie mi sie nie podoba.i to byl bardzo trafny wybor-piekny zapach,ani jedna igla nie opadla i wygladal jak z bajki-niewielka ale szeroka,gesta... zreszta pokazywalam zeszloroczna.ja nie rozumiem jak na jodle mozna wydac gruba kase
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 07:27, 18 gru 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)

Moja wyobraźnia co do sosny-choinki jest marna. Dlatego czekam na efekt u dziewczyn, by ocenić.
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 06:46, 18 gru 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

Widze ze sosny w modzie.moja kolejna lezy juz sobie na tarasie

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies