Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Rumianka 13:51, 18 gru 2015

Danuś, uściski zostawiam...
skarabeusz 20:04, 18 gru 2015

Witam Danko i wszystkich bywających tutaj. Dawno nie zaglądałam i nadrabiam czytając. Jeśli chodzi o ten wianek, to na pewno igły wcześniej lakierujemy i układamy na szablonie z klejem jak talię kart- trzeba to zrobić zdecydowanie i sprawnie i później szablon zwijamy, podklejamy i dodatkowo lakierujemy.
kaisog1 22:30, 18 gru 2015

Gardenarium napisał(a)
W środku nie da się potem posrebrzyć i będzie łaciaty.
Ja jednak po głębszym namyśle bym się nie podjęła jego zrobienia. Właśnie ten brak pewności czy aby się uda Ja tez jestem ciekawa czy na Nowy Rok ktoś zaryzykuje?

uśmiałam się do łez.... Danusia podjęłabyś się i to z rewelacyjnym skutkiem Ja chętnie bym zaryzykowała ale nie mam igieł
Madzenka 09:02, 19 gru 2015

Ja mam już wstręt do cebulowych, przesyt posadzeniowy
Gardenarium 09:41, 19 gru 2015

Ja nie, bo większość mam w pojemnikach, a to łatwe i szybkie sadzenie I bardzo atrakcyjne. Wyniki pokażę wiosną.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 10:27, 19 gru 2015

Zapraszam do napisania komentarza pod nowym artykułem, z jakim zdjęciem najbardziej uosabia się Wasze pojęcie o ogrodzie w stylu naturalistycznym. Napracowałam się przy wyborze zdjęć.

Aha, może jest u nas na Ogrodowisku jakiś ogród, który wpisuje się w ten temat?

https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/448-ogrody-naturalistyczne

Instagram Ogrodowiska
Katkak 16:23, 19 gru 2015

Gardenarium napisał(a)
Zapraszam do napisania komentarza pod nowym artykułem, z jakim zdjęciem najbardziej uosabia się Wasze pojęcie o ogrodzie w stylu naturalistycznym. Napracowałam się przy wyborze zdjęć.

Aha, może jest u nas na Ogrodowisku jakiś ogród, który wpisuje się w ten temat?

https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/448-ogrody-naturalistyczne

Danusiu zdjęcia cudne, ale artykuł zostawię sobie na wieczór, żeby spokojnie przeczytać . Teraz obowiązki, potem przyjemności . W taki styl ogrodu moim zdaniem świetnie się wpisuje nasz ogrodowiskowy "Ogród pełen złudzeń i niespodzianek" . Pozdrawiam przedświątecznie
Gardenarium 15:04, 20 gru 2015

Dziękuję, zapraszam później

Instagram Ogrodowiska
Sebek 15:11, 20 gru 2015

Gardenarium napisał(a)
Dziękuję, zapraszam później

Będą zdjęcia?
Gardenarium 15:29, 20 gru 2015

Dlaczego mało zdjęć.

Melduję co następuje:

- w dniu 13 listopada oddałam swój aparat do naprawy, pękł dekielek od wkładania karty SD
- po jakimś czasie mniej więcej 2 tyg. dodzwoniłam się i dowiedziałam się, że aparat jest naprawiony i prawdopodobnie dotrze do punktu gdzie go oddałam w czwartek, Pani poinformowała, że najlepiej przyjechać po południu, będzie pewne
- ostrożnie pojechałam w piątek
- aparatu nie było. Pani poinformowała, że ma go w samochodzie technik...hmm, będzie go woził? Pytam, do kiedy? - nie wiadomo, bowiem technik podobno jest od naprawy..więc po co wozi mój aparat w nieskończoność?
Do chwili obecnej aparatu nie mam i nie wiem, co się z nim dzieje.
Ja nie jestem od organizacji komuś pracy, ale na mój chłopski rozum to firma zarabia jak wykonuje usługę i przekazuje naprawiony sprzęt klientowi, który płaci. Wożenie raczej się nie opłaci nikomu...

Podejrzewam, ze mój aparat będzie nie do odzyskania, w przeciwnym wypadku miałabym go już w domu

Wg umowy, ostateczny termin naprawy jest 27 grudnia, czyli 44 dni dni, gdy niezbędna jest wymiana czegoś, co ma zostać dostarczone z zewnątrz.

Co o tym myśleć, groźby i prośby nie pomogły, ani to, że to moje narzędzie pracy. Czekam zatem do 27 grudnia hmm..

Co mi radzicie?

Póki co robię zdjęcia dużym Markiem II, ale on źle robi w złym oświetleniu. Albo ja nie umiem

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies